Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 2:31

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και απονομή πτυχίων για την Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης

H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης παρουσία μεταξύ άλλων του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου, μαθητών, γονέων, καθηγητών και φίλων της Σχολής.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Χρυσόστομος, ο οποίος συνεχάρη καθηγητές και μαθητές απευθύνοντας ευχές για τη νέα χρονιά.

Στη συνέχεια ο διευθυντής της Σχολής Μιχαήλ Χαρίτων αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο μίλησε για το έργο της Σχολής και τη χρησιμότητα της Βυζαντινής Μουσικής στη λατρευτική ζωή της εκκλησίας μας.

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η απονομή των πτυχίων σε σπουδαστές της Σχολής που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τις σπουδές τους. Τα πτυχία απένειμε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος ευχήθηκε στους πτυχιούχους να αξιοποιήσουν το πτυχίο τους μέσα από τη λατρεία της Εκκλησίας.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Η κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στην ΑΕΝ Ηπείρου

Επόμενο Άρθρο

Ο σύλλογος Σαρακατσαναίων θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...