Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 13:57

Κοινή Ανακοίνωση – Κάλεσμα Συλλόγων Πρέβεζας: Το Φορολογικό Νομοσχέδιο – Λαιμητόμος Να Μην Ψηφιστεί!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη στις 10 πμ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο. – Συμμετέχουμε με κλείσιμο των καταστημάτων μας και των γραφείων μας  (10-12πμ).

Συνάδελφοι επαγγελματίες, μικροί έμποροι, επιστήμονες και αυτοαπασχολούμενοι της πόλης μας οι επιπτώσεις που φέρνει το νέο άδικο φορολογικό νομοσχέδιο είναι καταστροφικές με την εισαγωγή οριζόντιου τεκμαρτού εισοδήματος και ενός ολόκληρου «ψηφιακού λαβύρινθου». Μας οδηγούν στον αφανισμό.

Η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μας είναι μονόδρομος.

Χαιρετίζουμε επίσης τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες που βγαίνουν στους δρόμους στην Ήπειρο, καθώς και σε όλη την Ελλάδα.

Κοινό αίτημα όλων των σωματείων και συλλόγων είναι η απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου.

Μόνο η συνέχιση και η μαζικοποίηση του κοινού αγώνα μας μπορεί να τους εμποδίσει να ψηφίσουν το νομοσχέδιο που μας στην καταστροφή. Να αποσπάσουμε κατακτήσεις προς όφελος των επαγγελματιών και των αυτοαπασχολουμένων.

Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα τον αγώνα μας και καλούμε και τα άλλα σωματεία και τους συλλόγους των επαγγελματιών και των αυτοαπασχολουμένων της Πρέβεζας να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση. Μαζί θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί!

Καλούμε τους συμπολίτες μας, τους εργαζόμενους και τον λαό της πόλης μας να εκφράσει την συμπαράσταση του. Να πέσει στο κενό η προπαγάνδα της κυβέρνησης που προωθεί τον «κοινωνικό αυτοματισμό».

Με οργάνωση και μαχητική αισιοδοξία μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Οι Σύλλογοι :

Δικηγορικός Σύλλογος Πρέβεζας

Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας

Σωματείο Κομμωτών-Κουρέων καταστηματαρχών Ν. Πρέβεζας

Τμήμα Πρέβεζας ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ(Αρχιτέκτονες μηχανικοί)

Σύλλογος Ψυκτικών Πρέβεζας

Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πρέβεζας.

Πρέβεζα,   5/12/23

Προηγούμενο Άρθρο

Δράσεις επικοινωνίας του διασυνοριακού έργου WASTE RREACT

Επόμενο Άρθρο

Το βιβλίο “Τρεις εποχές” του Γρηγόρη Ζάκα παρουσιάστηκε στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...