Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 1:26

Κερνάμε Ήπειρος: 52 επιχειρήσεις στην έκθεση της Πρέβεζας (video-pics)

Με 52 εκθέτες-επιχειρήσεις άνοιξε τις πύλες της η έκθεση της περιφέρειας Ηπείρου με τίτλο ”Κερνάμε Ήπειρος” η οποία ολοκληρώνεται την Κυριακή 27 Αυγούστου.

Επιχειρήσεις από ολόκληρη την Ήπειρο παρουσιάζουν σε όλους τους επισκέπτες τα προϊόντα τους, όπως μέλι, λάδι, αρωματικά φυτά, βιολογικά προϊόντα, κρασί, ούζο, τσίπουρο, γαλακτοκομικά προϊόντα κ.α.

Η Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζει να στηρίζει και να βοηθάει στην προβολή όλων των Ηπειρωτικών προϊόντων, ενώ με τις ενέργειες προώθησης ενισχύει τις πρωτοβουλίες των επαγγελματιών.

Το παρών στην έκθεση έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης, ο περιφερειακός σύμβουλος Τάκης Παππάς, το μέλος του Επιμελητηρίου και υπεύθυνη γυναικείας επιχειρηματικότητας Αγγελική Κωνσταντινίδη, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Τάσος Δράκος, Δήμητρα Ραβανού, Χρύσα Μαλέσκου, Σωκράτης Βασιλείου, Ελένη Μάρη, ο δημοτικός σύμβουλος Μπάμπης Κακιούζης, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Λούπα, Βασίλης Δήμας και πλήθος κόσμου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου  μίλησε στην κάμερα του ON TV για τις πρωτοβουλίες της περιφέρειας Ηπείρου για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και την σημαντική βοήθεια που δίνεται προς όλους τους επιχειρηματίες.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Έκτακτη επίσκεψη στην Πυροσβεστική και σε ομάδες περιπολίας από τον Σπ. Ριζόπουλο

Επόμενο Άρθρο

Νυφούλα η Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου – Παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιά της Λάζαρο Τσαντούλα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...