Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 10:53

Καταστροφές στο κολυμβητήριο Πρέβεζας

Το τελευταίο διάστημα ο Δήμος Πρέβεζας καταβάλει μια τεράστια προσπάθεια προκειμένου να ανοίξει τις πύλες του το Κολυμβητήριο όσο γίνεται πιο σύντομα και για το λόγο αυτό, εργαζόμενοι προχώρησαν σε καθαρισμούς, ελαιοχρωματισμούς και άλλες εργασίες.

Ωστόσο αυτό φαίνεται ότι δεν άρεσε σε ορισμένους και έτσι το Σαββατοκύριακο και ενώ δεν υπάρχει φύλαξη στο κολυμβητήριο, έκοψαν μεγάλο μέρος του φράχτη στα γήπεδα του μπάσκετ και μπήκαν στο εσωτερικό του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, προχώρησαν και στην ρίψη μπουκαλιών στην μεγάλη πισίνα της οποίας οι εργασίες ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες και ήταν γεμάτη νερό.

Το πρωΐ της Δευτέρας όταν οι υπάλληλοι άνοιξαν τις πόρτες αντίκρισαν αυτές τις εικόνες που μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, ο Δήμος Πρέβεζας ήδη έχει ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση, προκειμένου να εντατικοποιήσει τις περιπολίες, ενώ γίνονται σκέψεις να ληφθούν και άλλα μέτρα.

Για την ιστορία να πούμε ότι το κολυμβητήριο Πρέβεζας καθ’ όλη την διάρκεια των Lockdown έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις τέτοιους είδους, με αγνώστους να προκαλούν ζημιές τόσο στην περίφραξη όσο και στο εσωτερικό του.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Εβδομάδα Παθών και ειδικών μέτρων – Τι αλλάζει από τη Μεγάλη Δευτέρα

Επόμενο Άρθρο

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο – 14 στην Π.Ε Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...