Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:52

Καταγγελία Δημότη στον Δήμο Ζηρού: ”Χωρίς νερό οι κτηνοτρόφοι στο Ανώι…”

Σε καταγγελία προχώρησε μία δημότης του Δήμου Ζηρού και μάλιστα η ίδια προχώρησε και σε ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ, κάνοντας λόγω για αδιαφορία του Δήμου απέναντι στους κτηνοτρόφους στο Ανώι.
Η συγκεκριμένη δημότης με την οποία επικοινώνησε το onprevezanews.gr μας εξήγησε ότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος της είπε ότι δεν μπορεί να μεταφέρει νερό στα ορεινά για κανέναν ιδιώτη κτηνοτρόφο, αφού οι κτηνοτρόφοι εισπράττουν αρκετά χρήματα από επιδοτήσεις, οπότε ας βρουν λύση μόνοι τους.
Ωστόσο πάντα με την ίδια ο ίδιος αντιδήμαρχος με μηχανήματα του Δήμου προχώρησε σε καθαρισμό οικοπέδου ιδιώτη και όταν η ίδια την ρώτησε γιατί ο Δήμος λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά σύμφωνα με την ίδια ο αντιδήμαρχος της απάντησε:

ο ιδιώτης έκανε αίτηση στο Δήμο…

Δείτε τι έγραψε η ίδια…

Φέτος το καλοκαίρι ζήτησα από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο του Δήμου μας να στείλει νερό στο Ανώι για τις ανάγκες της κτηνοτροφίας.
Μου απάντησε ότι ο Δήμος δεν είναι υποχρεωμένος να συντηρεί τις μονάδες κανενός, ότι παίρνουν ένα σκασμό επιδοτήσεις οπότε να πληρώσουν για να τα συντηρήσουν.
Σήμερα το πρωί τον βρήκα να εποπτεύει τα μηχανήματα του Δήμου ενώ καθάριζαν ιδιωτικό οικόπεδο.
Σταμάτησα και τον ρώτησα, αφού ο Δήμος δεν είναι υποχρεωμένος να συντηρεί τις μονάδες των ορεινών κτηνοτρόφων είναι υποχρεωμένος να καθαρίζει ιδιωτικά οικόπεδα; Μου απάντησε με το γνωστό του ύφος πως ο ιδιώτης έκανε αίτηση στο Δήμο.
Οπότε σύμφωνα με τα λεγόμενα του αντιδημάρχου όποιος θέλει να καθαρίσει το οικόπεδα του το μόνο που πρέπει να κάνει είναι μια απλή αίτηση στο Δήμο και κοινοποίηση στον αρμόδιο αντιδήμαρχο…
Δείτε την καταγγελία
Δεν μένει παρά να δούμε τι έχει να απαντήσει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για το παραπάνω συμβάν… Αναμένουμε…
Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση Προέδρων ΠΕΔ και ΦΟΔΣΑ Ηπείρου

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 2422 κρούσματα στην Ελλάδα – 5 Π.Ε Πρέβεζας, 17 Π.Ε Ιωαννίνων, 4 Π.Ε Άρτας και 1 Π.Ε Θεσπρωτίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...