Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 11:35

Κατέθεσε υποψηφιότητα η Μαρία Χήτα για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Με τις εκλογές να είναι προ των πυλών, η Μαρία Χήτα κατέθεσε υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα η ίδια έκανε γνωστή την κίνησή της με ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο facebook.

Δείτε την ανάρτησή της:

Σε μια κοινωνία που αλλάζει ραγδαία, σε μια Ελλάδα που δοκιμάζεται, σε μια εποχή κρίσης και αδιεξόδων το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ (ξανα) συστήνεται.

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι ΕΔΩ με νέους και παλιούς συνοδοιπόρους, με νέες ιδέες και πολιτικές αλλά πάντα με τις παλιές αξίες και τα πιστεύω του.

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι ΕΔΩ για να διεκδικήσει πεισματικά ο,τι του ανήκει, για να προτάξει ένα ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ για να υπερασπιστεί το καινοτόμο κοινωνικό έργο των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κώστα Σημίτη, του Γιώργου Παπανδρέου και της προεδρίας του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Φώφης Γεννηματά.

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι ΕΔΩ για να αναδείξει τις προκλήσεις του μέλλοντος, να διαμορφώσει τους νέους κανόνες της Πολιτικής και να ξανακάνει την Ηθική προαπαιτούμενο του νέου στοιχήματος.

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι ΕΔΩ για να αγκαλιάσει παλιούς και νέους φίλους, νέες και νέους, ανθρώπους της προσπάθειας, της φιλοδοξίας, της αξιοπρέπειας.

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι ΕΔΩ για να καταδείξει όχι τις διαφορές, αλλά την διαφορά με τα κυβερνητικά δείγματα γραφής της ΝΔ και των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Σ’ αυτό το νέο προσκλητήριο, σ’ αυτή την νέα πρόκληση, είμαι μαχητικά παρούσα καταθέτοντας στα όργανα του Κινήματος την πρόθεση υποψηφιότητάς μου ως Βουλευτού του Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ, στις ερχόμενες Βουλευτικές εκλογές, συμβάλλοντας έτσι στην μεγάλη προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και του Προέδρου ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, στηρίζοντας την νεολαία μας, την δική μου γενιά και την προηγούμενη.

ΜΑΡΙΑ Βησ. ΧΗΤΑ


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου, το «Να σου πω μια ιστορία» του Χόρχε Μπουκάι, στην Πρέβεζα!

Επόμενο Άρθρο

Ένα νέο σημείο προβολής και ανάδειξης των Ηπειρώτικων προϊόντων δημιουργήθηκε στη Μπαλντούμα Ιωαννίνων στο πλαίσιο του έργου MeDInno

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...