Τρίτη, 14 Μαΐου 2024, 22:02

Κανονικά η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την ΔΕΥΑΠ

Επικοινωνία με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων είχε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, ο οποίος ζήτησε την αναβολή της συνεδρίασης της Δευτέρας με θέμα την ΔΕΥΑ Πρέβεζας, λόγω των επισκέψεων των δύο αρχηγών της Ν.Δ Κυριάκου Μητσοτάκη και ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρα στα Ιωάννινα και του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου στην Πρέβεζα.

Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής 3 παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου ενημέρωσαν πως δεν επιθυμούν την αναβολή της συνεδρίασης στέλνοντας μήνυμα προς το προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

Πρώτη παράταξη ήταν η Ανάπτυξη Τώρα με τον επικεφαλής Γιώργο Νίτσα να δηλώνει: ”Σχετικά με την συζήτηση περί αναβολής της σημερινής συνεδρίασης που μου μετέφερε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τηλεφωνικώς σας κάνω γνωστό ότι η παράταξή μας ΔΕΝ συμφωνεί”.

Ακολούθησε η Στροφή στο Μέλλον, όπου ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Ανωγιάτης έστειλε το εξής μήνυμα:

‘Σχετικά με την συζήτηση περί αναβολής της σημερινής συνεδρίασης που μας μετέφερε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τηλεφωνικώς θεωρούμε πως το θέμα της συζήτησης είναι εξαιρετικά σημαντικό και αφορά πάρα πολλούς συνδημότες μας οι οποίοι αναμένουν απαντήσεις και συνεπώς πιστεύουμε πως δεν μπορεί να αναβληθεί για δεύτερη φορά. Άρα η παράταξή μας ΔΕΝ συμφωνεί στην αναβολή”.
Επόμενος συνδυασμός η Λαϊκή Συσπείρωση με τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Κύρλα να στέλνει το εξής μήνυμα: ”Δεδομένου ότι ήδη δύο παρατάξεις έως τώρα έχουν δηλώσει ότι δεν συμφωνούν με την αναβολή της συνεδρίασης και μετά από συνεννόηση με τον επικεφαλή της δικής μας παράταξης δηλώνουμε και εμείς ότι δεν συμφωνούμε με την αναβολή και ότι ζητάμε να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση σήμερα”.
Προηγούμενο Άρθρο

ΤΕΕ Ηπείρου: Επιστολή για τη σύναψη συμβάσεων διαδημοτικής συνεργασίας

Επόμενο Άρθρο

«Πετάνε» τα περιφερειακά αεροδρόμια- Ψηλότερα το Άκτιο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...