Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 8:28

Κίτρινη ξανά στον χάρτη του ΕΟΔΥ η Πρέβεζα – Πίνακες

Επέστρεψε ξανά στο κίτρινο χρώμα του επιδημιολογικού χάρτη του ΕΟΔΥ ο Ν. Πρέβεζας, λόγω των χαμηλών αριθμών ημερήσιων κρουσμάτων.

Το συγκεκριμένο χρώμα δείχνει ότι τα κρούσματα των τελευταίων δύο εβδομάδων μειώθηκαν.

Ο νομός Πρέβεζας είναι αυτός που παρουσιάζει για ακόμη μία φορά (ανά 15 ημέρες), την καλύτερη επιδημιολογική εικόνα στην Ήπειρο.

Μάλιστα όπως αποτυπώνεται στον χάρτη είναι ένας από τους δύο νομούς της Ελλάδας, μαζί με την Λευκάδα, που βρίσκεται στο συγκεκριμένο χρώμα, γεγονός που έχει μεγάλη σημασία για την περιοχή εν όψει της επανεκκίνησης της οικονομίας.

Άρτα και Θεσπρωτία βρίσκονται στο πορτοκαλί που σημαίνει ότι τα κρούσματα των τελευταίων 14 ημερών είναι από 50 μέχρι 150 ανά εκατό χιλιάδες πληθυσμού.

Τα Γιάννινα παραμένουν στο σκούρο πορτοκαλί που σημαίνει ότι ο αριθμός κρουσμάτων είναι άνω των 150 ανά εκατό χιλιάδες πληθυσμού.

Δείτε τον χάρτη:

Σημαντικό είναι και το επόμενο στοιχείο που παρουσιάζει το onprevezanews.gr με τον παρακάτω πίνακα και αφορά αναλυτικά τον ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων από την 1η Απριλίου έως και σήμερα 13 Απριλίου, σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα ξεχωριστά.

Δείτε τον πίνακα:

Η Π.Ε Πρέβεζας βρίσκεται μακράν στην τελευταία θέση αριθμού κρουσμάτων στην Ήπειρο, όπου εμφανίζεται στην τελευταία θέση με 27 κρούσματα σε 13 ημέρες.

Στην πρώτη θέση η Π.Ε Ιωαννίνων με 327 κρούσματα, ακολουθεί η Π.Ε Θεσπρωτίας με 50 και η Π.Ε Άρτας με 41.

Πίνακες: onprevezanews.gr

Ρεπορτάζ: Γιάννης Βασιλειάδης

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 4033 νέα κρούσματα, 93 θάνατοι και 802 διασωληνωμένοι, 2 Π.Ε Πρέβεζας, 31 Π.Ε Ιωαννίνων, 5 Π.Ε Άρτας και 2 Π.Ε Θεσπρωτίας

Επόμενο Άρθρο

Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας είχε ο Δήμαρχος Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...