Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:24

«Κάντε την πρόληψη στάση ζωής» – Δράση πρόληψης και αγωγής υγείας για τον καρκίνο του μαστού στην Πρέβεζα

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, η 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) Πρέβεζας, διοργανώνει δράση πρόληψης και αγωγής υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Πρέβεζας, με το Κέντρο Υγείας, το Τμήμα Πρόνοιας και τον «Σύλλογο Καρκινοπαθών ευπαθών ομάδων, εθελοντών, φίλων και ιατρών «ΜΑΖΙ» ΠΡΕΒΕΖΑΣ», τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 , στο Ιστορικό Κέντρο Πρέβεζας (έξω από την Θεοφάνειο αίθουσα τέχνης).
Ο Οκτώβριος έχει οριστεί ως ο μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Το κεντρικό σύνθημα της δράσης είναι «Κάντε την πρόληψη στάση ζωής».
Το διεπιστημονικό προσωπικό των παραπάνω δομών, θα ενημερώσει και θα ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τη δύναμη της πρόληψης. Θα μοιραστούν ροζ κορδέλες και ενημερωτικά έντυπα για τον καρκίνο του μαστού.
Η δράση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.)
Προηγούμενο Άρθρο

Σε έκτακτη ανάγκη ο Δήμος Πάργας για την αποκατάσταση των ζημιών από τις βροχοπτώσεις της 12ης Οκτωβρίου

Επόμενο Άρθρο

Nέοι δικαιούχοι στην πρόσκληση «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία του Covid-19 στην Περιφέρεια Ηπείρου»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...