Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 9:34

Κάηκε ολοσχερώς αποθήκη με ζωοτροφές στην Πρέβεζας (βίντεο-φωτογραφίες)

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν της 12 το πρωΐ της Πέμπτης στο τηλεφωνικό κέντρο της Π.Υ Πρέβεζας για φωτιά που ξέσπασε σε αποθήκη με ζωοτροφές στην περιοχή Ασύρματος.

Αμέσως στο σημείο βρέθηκαν 4 πυροσβεστικά οχήματα με 12 άντρες με επικεφαλής τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Ν. Πρέβεζας Αθανάσιος Μικρούλη και τον διοικητή της Π.Υ. Πρέβεζας Γιώργο Γκούμα, περιπολικά της αστυνομίας και όχημα της ΔΕΔΔΗΕ.Οι πυκνοί καπνοί που κάλυψαν τον ουρανό ήταν ορατοί από χιλιόμετρα μακρυά με τους πυροσβέστες να ρίχνονται άμεσα στην μάχη απέναντι από την φωτιά, προκειμένου να μην εξαπλωθεί.

Ο ιδιοκτήτης ο οποίος δεν βρίσκονταν στο σημείο, ενημερώθηκε από τους γείτονες με τον ίδιο να μην πιστεύει στην εικόνα που αντίκριζε.

”Μέσα στην αποθήκη υπήρχαν ζωοτροφές που είχα αγοράσει για τα ζώα για όλα τον χειμώνα με τις ζημιές να είναι ανυπολόγιστες” είπε ο ιδιοκτήτης μιλώντας στο onprevezanews.gr. Η αποθήκη κάηκε ολοσχερώς, ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί η Π.Υ Πρέβεζας.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ακρωτηριάστηκε στα άκρα η 85χρονη – Νοσηλεύεται στην Μ.Ε.Θ. του Χατζηκώστα

Επόμενο Άρθρο

“Ενα τραγούδι για την Ειρήνη” – Συναυλία της ορχήστρας “ Magna Grecia” το Σάββατο στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...