Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 19:52

Ιωσήφ Στύλος: ‘’Αντί για χλοοτάπητα σε 3 γήπεδα πληρώνουμε ένα’’ (βίντεο)

Κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου  της Δευτέρας, ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού Ανάπτυξη Τώρα, Ιωσήφ Στύλος, προχώρησε σε μια σειρά ερωτημάτων, που έχουν να κάνουν σχετικά με την πρόσφατη δημοπρασία του χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζα ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’.

Το συνολικό κόστος του διαγωνισμού ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 150.000 ευρώ, χρηματοδότηση από τον Φιλόδημος ΙΙ, με την ανάδοχο εταιρία, η οποία ήταν και η μοναδική που έλαβε μέρος, να δίνει έκπτωσή της τάξης του 2%.

Ενδεικτικά ο κ. Στύλος, λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας και γνωρίζοντας τις τιμές της αγοράς, δήλωσε ότι τα ποσά που ορίστηκαν μέσα στον διαγωνισμό είναι κατά πολύ ‘’φουσκωμένα’’ από τις τιμές που υπάρχουν στην αγορά.

Τόσο ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, όσο και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Ακρίβης, είπαν ότι πρόκειται για τιμές εγκεκριμένες σε τιμολόγια δημοσίου και έτσι βάση αυτών των τιμών οι τεχνικές υπηρεσίες προχώρησαν στον διαγωνισμό.

Όταν ο κ. Στύλος ρώτησε τον κ. Ακρίβη αν είναι ευχαριστημένος με τον διαγωνισμό, ο κ. Ακρίβης είπε ότι: ‘’ Μπορούσατε να κάνετε ένστασή επί του διαγωνισμού, γιατί δεν κάνατε;’’.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Αλλαγή ωραρίου του κλιμακίου του ΕΟΔΥ για τα rapid test στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: Πάνω από 10 κρούσματα στις βαθμίδες παιδείας της Π.Ε Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...