Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 9:00

Ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό για τον ΠΑΣ Πρέβεζα από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού

Δύσκολο απόγευμα για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, ο οποίος δεν κατάφερε να κρατήσει το 1-0 από το 8ο όταν ο Μπαρλαγιάννης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ έπειτα από σέντρα του Βασιλείου.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε με δύο διαφορετικά πρόσωπα, στο μεν πρώτο επιθετικά, ενώ στο δεύτερο σε ένα καθαρά αμυντικό ρόλο, με αποτέλεσμα η ισοφάριση να έρθει στο 90ο λεπτό με κεφαλιά του Ντάφλου, μετά την εκτέλεση φάουλ του Μπόμπορη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που έτρεχαν σε ολόκληρο το γήπεδο και με σύμμαχο τον 12ο παίκτη που ήταν η πολύ δυνατή κερκίδα του, η ισοφάριση ήταν θέμα χρόνου να γίνει, όπως και έγινε.

Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες του ΠΑΣ δεν πίστευαν ότι για δευτερόλεπτα δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης, ενώ από την άλλη οι παίκτες του Θεσπρωτικού έγιναν μια μεγάλη αγκαλιά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΣ αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία και πρώτο σκόρερ του συλλόγου Φώτη Σιδέρη, ενώ στο 69ο λεπτό αποχώρησε ο Πόποτας λόγω τραυματισμού.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζιώγας Αθ. με βοηθούς τους Κέφη Γ. και Ζιώγα Αλ.

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Αντώνης Κολιός): Παναγιωτίδης, Χουλιάρας, Τσιότσιος, Ντάφλος, Παπανίκου, Ζήκας, Παφίλας, Κάτσενος (77ο Τσάϊμος), Μπόμπορης, Πανούσης, Ναστούλης.

ΠΑΣ Πρέβεζας (Άγγελος Μπέκας): Τσόλκας, Τσάτσος, Ράμμος, Καραγιώργος, Κώστας, Βασιλείου, Johansen (84ο Μερτζάνι), Έρικ, Καβαλάρης, Πόποτας (60ο λ.τ Τριάντος), Μπαρλαγιάννης (66ο Σκαμνέλος).

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας παρουσίασε κεντρικά σημεία από το στοχευμένο πολυδιάστατο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου

Επόμενο Άρθρο

Κεραυνός Θεσπρωτικού – ΠΑΣ Πρέβεζα 1-1 (Δείτε τα κλικ του αγώνα)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...