Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 17:59

Θωμάς Κάρτσακλας για Κώστα Τζίμα – ”Με πρόδωσε…” (ηχητικό)

Με ”πρόδωσε” αυτή την έκφραση χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας Θωμάς Κάρτσακλας για τον Κώστα Τζίμα, ο οποίος διεκδικεί την προεδρία της ΕΠΣ, κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στο Ράδιο Πρέβεζα 93 και τον Γιάννη Βασιλειάδη.

Ο Θώμας Κάρτσακλας βρέθηκε στο στούντιο του Ράδιο Πρέβεζα 93, για να απαντήσει σε ότι ”αιχμές” άφησε προς το πρόσωπό του ο διεκδικητής της προεδρίας στις εκλογές της 27ης Ιουνίου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ ρωτήθηκε για την διαδικασία των εκλογών, για τον αριθμό των σωματείων που έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν, καθώς και για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών.

”Εμείς όπως οφείλαμε και μέσα στα χρονοδιαγράμματα αποστείλαμε στην ΕΠΟ όλα εκείνα που απαιτούνται για την προκήρυξη των εκλογών από τις 12 Μαΐου 2021. Ωστόσο ακόμη δεν γνωρίζουμε το πόσα σωματεία θα μπορούν να ψηφίσουν, αφού περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταγραφής στο νέο αθλητικό μητρώο. ΄Πιστεύουμε σε λίγες ημέρες θα έχουμε στα γραφεία της ΕΠΣ την λίστα με τα σωματεία προς ενημέρωση όλων μας΄΄ είπε ο κ. Κάρτσακλας.

Ωστόσο ο κ. Κάρτσακλας δήλωσε ότι θα προηγηθεί γενική συνέλευση των μελών της ΕΠΣ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, αλλά και συσταθούν επιτροπές που θα διεξάγουν τις εκλογές.

”Και σε αυτό το διοικητικό συμβούλιο ενημερώθηκε ο κ. Τζίμας, τηλεφωνικά για την γενική συνέλευση, ενώ για τις διεξαγωγή των εκλογών ενδέχεται να γίνουν ίσως και με ηλεκτρονικό τρόπο, αναλόγως την κατάσταση που θα επικρατεί εκείνη την ημέρα (πρόγραμμα Zeus)” τόνισε ο κ.Κάρτσακλας.

Όσον αφορά τα νέα δεδομένα στον αθλητισμό και την καταγραφή των αθλητικών σωματείων στο μητρώο, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, είπε ότι η ΕΠΣ πλήρωσε δικηγόρο προκειμένου να βοηθήσει τα σωματεία για να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την συλλογή εγγράφων και οτιδήποτε άλλο χρειάζονταν.

”Όλα έγιναν νόμιμα, εμείς ενημερώσαμε όλα τα σωματεία, ανεβάσαμε και στο site όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνταν να συλλέξουν τα σωματεία. Μίλησα και με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ τον κ. Καββαδά και μου είπε να προχωρήσουμε στην ενημέρωση όμως και έγινε” δήλωσε ο κ. Κάρτσακλας.

Ακολούθησε αναφορά του προέδρου της ΕΠΣ, για τα οικονομικά, τις διαδικασίες των διοικητικών συμβουλίων, την αλλαγή θέσεων στο Δ.Σ και την αντικατάσταση του κ. Τζίμα από την θέση του γραμματέας, ενώ όταν τον ρωτήσαμε αν σήμερα έβλεπε στον δρόμο τον υποψήφιο πρόεδρο για την ΕΠΣ κ. Τζίμα αν θα τον χαιρετούσε είπε χαρακτηριστικά: ” Με κρύα καρδιά… με πρόδωσε…”.

Παρακολουθήστε το ηχητικό και την συνέντευξη στο Ράδιο Πρέβεζα:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ανυπότακτη Κίνηση – ΑΡ.ΠΗ: Να μην περάσει ο αντεργατικός Αρμαγεδώνας

Επόμενο Άρθρο

Προβλήματα στην υδροδότηση της ευρύτερης περιοχής αύριο Τετάρτη 9 Ιουνίου λόγω εργασιών του Συνδέσμου Υδρευσης Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...