Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 16:11

Θρίλερ με το ανώνυμο τηλεφώνημα για το θανατηφόρο ατύχημα στο Κανάλι Πρέβεζας τον Ιανουάριο του 2020

Ένα πραγματικό θρίλερ ζει η οικογένεια του άτυχου 39χρονου που έχασε τη ζωή του στις αρχές του έτους. Τότε τον αναζητούσαν οι γονείς του για 24 ώρες πριν βρεθεί τελικά τυχαία από διερχόμενο άτομο. Από ασφαλείς πληροφορίες μας, το θύμα είχε μαζί του κάμερα που κατέγραφε τη διαδρομή του, από τον έλεγχο όμως της οποίας, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν ενεργοποιημένη τη στιγμή του ατυχήματος. Πόσο σπάνιο είναι να χρησιμοποιεί κάποιος κάμερα στο μοτοποδήλατό του και πόσο ακόμη πιο απίθανο, να μην την έχει ενεργοποιημένη την ημέρα που ήταν η πιο κρίσιμη.
Αρχικά το ατύχημα αποδόθηκε σε εκτροπή του μοτοποδηλάτου, χωρίς εμπλοκή άλλου οχήματος. Με αυτή την εντύπωση είχαν μείνει και οι συγγενείς του, που δεν μπορούσαν να αποδεχθούν ότι ο τόσο έμπειρος οδηγός, θα μπορούσε να χτυπήσει μόνος του, σε μία διαδρομή τόσο κοντά στο σπίτι του.
Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα όμως που έγινε προς μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της Ελλάδας (ΣΤΑΡ) και σε έμπειρο δημοσιογράφο που ασχολείται με αστυνομικό ρεπορτάζ, τάραξε τα πάντα. Άγνωστος άντρας δήλωσε ότι γνώριζε για το ατύχημα, ότι υπήρχε εμπλοκή ΙΧ, ότι δεν μπορούσε να αποκαλύψει την ταυτότητά του για ευαίσθητους προσωπικούς λόγους. Έκτοτε όμως δεν ξανατηλεφώνησε. Από την έρευνα που έγινε από τις αρχές, δεν βρέθηκαν ίχνη εμπλοκής άλλου οχήματος. Το ερώτημα που μένει είναι:
 -Τι λόγο είχε ο άγνωστος αυτός άντρας να τηλεφωνήσει; Για να αστειευθεί; Αυτό θα ήταν κάτι τρομακτικό. Αν όχι, τότε η εξήγηση είναι ακόμη πιο τρομακτική, αφού κάποιος γνωρίζει και δεν μιλάει. Και πιο ανησυχητικό για την μικρή κοινωνία μας και τα αντανακλαστικά της. Ένας συμπολίτης μας, ένας νέος άντρας έχασε τη ζωή του και αυτός που γνωρίζει, δεν έχει παρά μόνο να μιλήσει για να αναζητηθεί η άκρη του νήματος. Θα μπορούσε ο ίδιος να βρίσκονταν στη θέση του νεκρού και οι δικοί του να ζητούσαν βοήθεια.
Ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Τάσσης
Οι γονείς του άτυχου νέου κάνουν έκκληση μέσα από την ιστοσελίδα μας και παρακαλούν αυτόν που τηλεφώνησε να ξανατηλεφωνήσει, στις αρχές, στους ίδιους, στον σταθμό, ή έστω στον πληρεξούσιο δικηγόρο της οικογένειας κ Απόστολο Τάσση, με την υπόσχεση ότι θα προστατευτεί η ανωνυμία του.
Από τη δική μας πλευρά υποβάλλουμε την ίδια έκκληση, απευθυνόμαστε στον ανθρωπισμό του συμπολίτη μας.
Προηγούμενο Άρθρο

Χαιρετισμός του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου για την 108η επέτειο απελευθέρωση της Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Την ώρα που η Ήπειρος «γονατίζει» υπάρχει έλλειμμα ηγεσίας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...