Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 23:39

Θρήνος στην Πρέβεζα! Πέθανε ο γιατρός Γιάννης Γεωργίου

Σοκ και θλίψη στο άκουσμα της είδησης του ξαφνικού θανάτου του γιατρού Γιάννη Γεωργίου, 51 ετών, σήμερα τα ξημερώματα.

Ο Γιάννης Γεωργίου βρισκότανε από της 15 Οκτωβρίου στην Τουρκία, από την οποία κατάγεται η σύζυγός του (Άγκυρα και Σινώπη).

Τις τελευταίες ημέρες νόσησε και η εισαγωγή του σε νοσοκομείο έγινε άμεσα προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Όμως τα τελευταία εικοσιτετράωρα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο γιατρός Γιάννης Γεωργίου εργάζονταν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας με τον βαθμό του Επιμελητή Α’.

Μάλιστα ο διοικητής του Νοσοκομείου έδωσε εντολή οι σημαίες του Νοσοκομείου να κυματίζουν μεσίστιες.

Ποιος ήταν ο γιατρός Γιάννης Γεωργίου

Ο Γιάννης Γεωργίου γεννήθηκε στην Πρέβεζα και ήταν γιος του Λάκη Γεωργίου γνωστού από την δουλειά του ως εργοδηγός της ΔΕΗ και της Βασιλικής Παπαζαφειράτου με το γνωστό σε όλους πρατήριο καυσίμων στο λιμάνι της πόλης μας.

Αποφοίτησε από το 1ο λύκειο της Πρέβεζας και σπούδασε στο τμήμα Οπτικής και Οπτομετρίας του ΑΤΕΙ Αθήνας όπου και αρίστευσε και έλαβε και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Στην συνέχεια εισήχθη στην ιατρική σχολή του ΕΚΠ Αθηνών και από το 2000 ασκεί το ιατρικό επάγγελμα με μεγάλη επιτυχία υπηρετώντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας με ειδίκευση στην Γενική Χειρουργική. Πριν από λίγο διάστημα ολοκλήρωσε  τη Διδακτορική του Διατριβή του  στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Κατά τα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε μέλος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΤΕΙ, Μέλος της ΕΚΟ ιατρών της ΝΔ, υποψήφιος για τον ιατρικό σύλλογο της Αθήνας και τον πανελλήνιο ιατρικό σύλλογο με την ΔΗΚΙ , επί υπουργίας Νικήτα Κακλαμάνη τοποθετήθηκε μέλος του ΔΣ της Α’ ΔΥΠΕ. Προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου για 6 χρόνια και ήταν ο πρώτος που διενέργησε χειρουργικές επεμβάσεις σε αυτό το νησί του Αιγαίου. Υπήρξε μέλος του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων (ΣΕΤΥΝΟΚ) και της ΠΟΕΔΗΝ. Ήταν παντρεμένος με την Gulriz (Τζούλη) Gundogdu, φιλόλογο καθηγήτρια, που έχει γεννηθεί στη Σινώπη του Ευξείνου Πόντου. Από το καλοκαίρι του 2018 υπηρετούσε στο ΓΝ Πρέβεζας.

Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό ”Ο Δήμος της Καρδιάς μας” με επικεφαλής τον σημερινό δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο.

Το onprevezanews.gr εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του γιατρού Γιάννη Γεωργίου.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο «έξυπνος» τρόπος για την άρση του lockdown και πώς θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα – Οι αποκαλύψεις Μητσοτάκη

Επόμενο Άρθρο

Η Γκόλφω ταξίδεψε στην τηλεόραση του ALPHA και τον Νίκο Μάνεση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...