Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 3:25

Θεόφιλος Σπυράκος: Λάθος η επίθεση κατά του Δημάρχου Πρέβεζας

Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες Πρεβεζάνοι.

Παρακολουθώ τις τελευταίες 3-4 μέρες μία διαδικτυακή επίθεση εναντίον του δημάρχου Πρεβέζης, για την ΣΩΣΤΗ κατά την γνώμη μου ενέργεια του να χρημματοδοτήσει ο δήμος μας, την εκδήλωση, των συνδημοτών Σαρακατσαναίων τη καταγωγή, πού έγινε στο πανέμορφο χωριό τους έξω από τα Φλάμπουρα.

Δεν καταλαβαίνω ειλικρινώς γιατί αυτή η επίθεση, καί την ερμηνεύω μόνο ως προσπάθεια πού πηγάζει από αντιπολιτευτικό μένος εναντίον του δημάρχου.

Άλλη απάντηση δεν βρίσκω διότι:

Οι Σαρακατσαναίοι είναι ένα ΖΩΝΤΑΝΌ τμήμα του Ελληνισμού πού μέσα από την διατήρηση των δικών των ηθών, εθίμων, τρόπου ζωής γλωσσικής διαλέκτου και παραδόσεων, διατηρούν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΌ και την ιστορία μας.

Φορολογουνται όπως όλοι μας και δικαιούνται την όποια βοήθεια μπορούν να τούς παράσχουν οι δημόσιες αρχές .

Μην επιχειρηματολογήσω άλλο γιατί όλοι γνωρίζουμε το σωστό και το δίκαιο.

Θα έλεγα όμως στους ΚΑΛΟΥΣ μου φίλους ότι με τέτοια αντιπολίτευση στο δήμαρχο, ούτε εσείς κερδίσετε κάτι ούτε και ο δήμαρχος χάνει.

Υπάρχει για όσους θέλουν, πεδίο δόξης λαμπρό για αντιπολίτευση στις ανεπάρκειες τής δημοτικής αρχής και τα πεπραγμένα της, πολύ μεγάλο.

Αν επιμένετε όμως να αντιπολιτεύεστε για τα χρήμματα πού διέθεσαι (και για μένα ΣΩΣΤΆ), είναι λάθος.

Να τον ρωτήσετε αυτό πού τον ρωτάω και εγώ δημοσίως.

Κύριε δήμαρχε,

1) Στον δήμο μας υπάρχουν, κάτ’ εκτίμηση δική μου αφού ακριβή αριθμό δεν γνωρίζω, πάνω από ΤΡΙΆΝΤΑ (30) αθλητικά, πολιτιστικά σωματεία και σύλλογοι.

Έχετε την ευγενή καλωσύνη νά αναρτήσεται στο διαδίκτυο ΠΟΣΑ από αυτά τα ΣΩΜΑΤΕΊΑ και συλλόγους πού ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ στους νέους μας με στερήσεις των δ.σ. των, και με τι ΠΟΣΑ βοηθήσατε, και πότε;;;

Αυτό το ερώτημα μπορείτε να μάς το απαντήσετε;;;

2) Αν όχι γιατί δεν τσ βοηθάτε ενώ ταυτοχρόνως ξοδεύετε χιλιάδες ευρώ γιά φεστιβάλ και εκδηλώσεις που καμμία σχέση δεν έχουν με την δημοτική τοπική και Εθνική παράδοση του δήμου και τής περιοχής μας;;;

Αναμένομεν…

Θεόφιλος Μεν. Σπυράκος

φωτογραφία: Visit Preveza

Προηγούμενο Άρθρο

Οι μαθητές του 9ου Νηπιαγωγείου είπαν χρόνια πολλά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας στο ΚΗΦΗ

Επόμενο Άρθρο

Κυριάκος Παναγιωτίδης – Για την αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...