Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 8:14

Θερμή υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Φιλιππιάδα

Κύριο μέλημά μας τη δεύτερη τετραετία, είναι να σιγουρευτούμε ότι θα παραμείνουμε σε μία τροχιά βιώσιμης, σταθερής και ποιοτικής ανάπτυξης.

Για μια Ελλάδα πρωταγωνίστρια, με νέες, καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας και καλύτερους μισθούς και μείωση φόρων ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε συγκέντρωση το μεσημέρι της Δευτέρας στη Φιλιππιάδα παρουσία υποψηφίων βουλευτών, αυτοδιοικητικών, μελών και φίλων της Ν.Δ.

Χρειαζόμαστε μία σταθερή κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Γι’ αυτό και πρέπει να στοχεύσουμε ακόμα πιο ψηλά και να βάλουμε τον πήχη των δικών μας προσδοκιών ακόμα πιο ψηλά», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στους πολίτες.

«Η δική μας ατζέντα είναι μόνο το μέλλον. Αφήνουμε σε κάποιους άλλους το διχασμό και το παρελθόν. Τους έκριναν οι πολίτες στην κάλπη της 21ης Μαΐου, τους έστειλαν το μήνυμα» είπε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν μαζί τον αγώνα για το μέλλον της πατρίδας . «Δεν θέλω να θεωρήσουμε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα έχει προεξοφληθεί» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «κίνδυνος είναι μόνο ο εφησυχασμός».

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στη Φιλιππιάδα προλόγισε ο Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ζηρού Βαγγέλης Βέλλιος, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής.

Προηγούμενο Άρθρο

Με Μεγάλη Επιτυχία Διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Πρέβεζας το τελικό συνέδριο του έργου Fresh Ways (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της παράστασης “Βάκχες” του Ευριπίδη

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...