Σάββατο, 4 Μαΐου 2024, 1:45

Θερμή υποδοχή για τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Νίτσα στον Σκιαδά και σε Κοτσανόπουλο!!! Η πορεία νίκης συνεχίζεται!!

Συνάντηση με δημότες στο Σκιαδά πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ”, το απόγευμα της Κυριακής 01/10 όπου για ακόμη φορά έγινε αποδέκτης ισχυρών μηνυμάτων αγάπης και στήριξης από τους πολίτες.

Ο υπ. Δήμαρχος παρουσίασε την πρόταση της  “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ” για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ειδικότερα η καθαριότητα, η αγροτική οδοποιία, το νερό, ο φωτισμός  η έλλειψη αγροτικού γιατρού, η αστική συγκοινωνία κλπ.

Επόμενος σταθμός ήταν η δημοτική κοινότητα του Κοτσανόπουλου το βράδυ της ίδιας μέρας, όπου ο κ. Νίτσας διαμέσου ανοιχτής συζήτησης με τους πολίτες δέχθηκε την θερμή υποστήριξη των κατοίκων.

Κατά την διάρκεια του εποικοδομητικού διαλόγου ο υπ. δήμαρχος  αφουγκράστηκε τους εύλογους προβληματισμούς των πολιτών που αφορούν βασικά ζητήματα της καθημερινότητάς τους όπως η καθαριότητα, η αγροτική οδοποιία, το νερό, ο φωτισμός, η αστική συγκοινωνία κλπ.

Ο κ. Νίτσας τόνισε ότι καθ’ όλη την διάρκεια αυτής της τετραετίας δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία ενέργεια από την δημοτική αρχή για την επίλυση αυτού του τεράστιου και ζωτικής σημασίας προβλήματος.

Από μέρους του ο κ. Νίτσας παρέθεσε στους πολίτες, με εύστοχες και ρεαλιστικές απαντήσεις, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης βασιζόμενο στο πρόγραμμα της “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ” και το οποίο απαντά με ολιστικό τρόπο στα μεγάλα προβλήματα και στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν στη δημοτική κοινότητα του Κοτσανόπουλου.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών, θα συνεχιστούν οι επίσημες συναντήσεις του επικεφαλής και των υποψηφίων της “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ” σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Προηγούμενο Άρθρο

Με μια σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Επόμενο Άρθρο

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας & επικεφαλής «Δήμος της καρδιάς μας!» Νίκος Γεωργάκος πραγματοποίησε συναντήσεις σε Φορείς και Δομές με κλιμάκια Υποψηφίων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...