Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 22:11

Θα κλείνουν, λοιπόν, όλα τα μαγαζιά στον Βόλο και σε άλλους δήμους από τις 12:00. Γιατί;

Για να γεμίσουν τα πεζούλια; Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο ιός δεν κολλάει όταν κάθεσαι ο ένας πάνω στον άλλον. Κολλάει μόνο όταν στέκεσαι σε μπαρ. Και ας μιλήσουμε για τον Βόλο. Κλείνουν όλα ανεξαιρέτως τα μαγαζιά στον δήμο Βόλου ακόμη και αυτά (ελάχιστα μεν υπαρκτά δε) που τηρούν όλα τα μέτρα και τις αποστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι από Λεχώνια και μετά ( αν δεν κάνω λάθος) είναι ανοιχτά όλα μετά τα μεσάνυχτα.

Νατάσα Λαμπρινάκου Κλασική φιλόλογος natasalain@hotmail.com

Κύριοι κύριοι υπεύθυνοι,
Σας σέβομαι και σας υπολήπτομαι όχι σαν προσωπικότητες (γιατί δεν σας ξέρω) αλλά σαν θεσμούς. Έχετε πάει ποτέ σε οργανωμένη παραλία του Πηλίου; Και αν ναι, είδατε να τηρείται κάτι; Γιατί εγώ που πήγα το προηγούμενο Σάββατο και ρώτησα έναν υπάλληλο αν απολυμαίνουν, όπως προβλέπεται, με κοίταξε έντρομος και με ρώτησε αν είμαι από τον ΕΟΔΥ κατάχλωμος!!!
Είναι καλοκαίρι, ζούμε στην Ελλάδα και έχει ζέστη! Δηλαδή αν φύγω απ το μαγαζί που κάθομαι και πίνω το ποτό μου στις 12 νταν, ωσάν άλλη Σταχτοπούτα, και κόβω βόλτες σαν τη γάτα στην παραλία, η οποία προφανώς θα ασφυκτιά, μαζί με άλλους συνδημότες μου είναι πιο υγιεινό;
Δεν θα μιλήσω για το οικονομικό βατερλώ που μόλις άρχισε, αλλά είμαι πολύ απογοητευμένη γιατί δεν βλέπω πουθενά την λογική. Επίσης, δεν βλέπω πουθενά προοπτική. Μόνο υποτίμηση της νοημοσύνης μας. Και όχι! Δεν είμαι απ αυτούς που δεν πιστεύουν στον ιό και στην δύναμή του. Πιστεύω όμως πολύ περισσότερο στον άνθρωπο και το ένστικτό του για επιβίωση.
Και ακόμη περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τα σχολεία!!!
Εν έτει 2020 έχει παραλύσει το σύμπαν για έναν ιό. ΕΛΕΟΣ
Αλήθεια, οι Τούρκοι άρχισαν τις εξορύξεις με μάσκες ή χωρίς; Να τους στείλουμε μερικές μαζί με τσίπουρα πεσκέσι! Μην καθόμαστε μόνο και τους κοιτάμε. Να τους τρατάρουμε και κάτι! Όχι όρθιοι, όμως! Μην ξεχνιόμαστε…

Προηγούμενο Άρθρο

Κορονοϊός: Κλείνουν και στην Αττική μετά τα μεσάνυχτα τα μπαρ – Μέτρα στα νησιά – Εως 50 άτομα σε γάμους

Επόμενο Άρθρο

Κλαδιά στην μέση του δρόμου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...