Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, 12:30

Θανάσης Κόττας (Δήμος της καρδιάς μας): ”Δεν υπόσχομαι… ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩ”

Ο υπάλληλος της διεύθυνσης Δασών Πρέβεζας Θανάσης Κόττας βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του ”Δήμος της καρδιάς μας” με επικεφαλής τον Νίκο Γεωργάκο, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δ.Ε Ζαλόγγου.

Είναι η δεύτερη φορά που δίνει τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, με την πρώτη να είναι το 2019 με το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ανατροπής. Αν και ο ίδιος πήγε πάρα πολύ καλά σε επίπεδο σταυροδοσίας, ωστόσο δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Αυτό το υψηλό νούμερο ψήφων είδε ο Νίκος Γεωργάκος για να τον καλέσει να ενταχθεί στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με τον ψηφοδέλτιο νίκης του Δήμου της καρδιάς μας.

Ο Θανάσης Κόττας είναι παντρεμένος πατέρας 3 παιδιών, ενώ είναι και παππούς 3 εγγονιών.

Γνώστης του πρωτογενούς τομέα, αφού έχει μια μεγάλη εμπειρία ως υπεύθυνος πωλήσεων για 20 έτη στους συνεταιρισμούς κηπευτικών προϊόντων Πρέβεζας.

Χαμηλών τόνων και εργατικός χωρίς πολλές και μεγάλες κουβέντες για αυτό και το προσωπικό του μήνυμα στην προεκλογική του κάρτα είναι ”Δεν υπόσχομαι… ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩ”.

Ο Θανάσης Κόττας είναι αγαπητός στους συνδημότες του με τον ίδιο να ζητά και σε αυτές τις εκλογές την ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του, προκειμένου να τους εκπροσωπήσει στην σύνθεση του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κος Ιωάννης Μπούρης με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Στράτο Ιωάννου

Επόμενο Άρθρο

Μήνυμα στήριξης της Αθανασίας Τσουμελέκα στο Γιώργο Νίτσα και την “Ανάπτυξη Τώρα”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...