Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024, 5:54

Θανάσης Ηλιόπουλος: ”Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία”

Στο ξεκίνημα μιας νέας περιόδου ιδιαίτερα κρίσιμης, γεμάτη ανησυχίες αλλά και ελπίδες η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία. Οι ελλείψεις και η υστέρηση στις υποδομές και τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα μπορούν να ξεπεραστούν.

Η φυσιογνωμία της περιοχής μας ο φυσικός πλούτος και οι ομορφιές της, η ταυτότητα της, η παράδοση, ο πολιτισμός και τα μνημεία της πρέπει να προστατευθούν και να αξιοποιηθούν. Οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι δεν λείπουν. Αυτό που είναι αναγκαίο είναι η πολιτική θέληση, για μία νέα πορεία με πίστη σε ανεξάρτητες και ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του λαού μας.

Η παράταξη μας ”Ήπειρος Όλον” προχώρησε στο σχεδιασμό  μίας ολοκληρωμένης πρότασης  ενός αναπτυξιακού σχεδίου ΙΣΟΡΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ για τον τόπο μας , για τον άνθρωπο ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΟΛΩΝ.

Μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων μας μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε από σήμερα ως το 2030 για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Γνωρίζουμε που θα βρούμε τους πόρους που είναι απαραίτητοι. Γνωρίζουμε πως πρέπει να οργανωθεί η διαχείριση η εκτέλεση και ο συντονισμός των ενεργειών για τη γρήγορη απορρόφηση. Ακόμη γνωρίζουμε πως μπορεί και πρέπει να επικεντρωθούν οι προσπάθειες ώστε η ανάπτυξη να γίνει υπόθεση όλων και να γίνει υπόθεση του κάθε πολίτη.

Η Π.Ε. Πρέβεζας θα επιδιώξει με κάθε τρόπο να πάψει πια να είναι ο φτωχός συγγενής του κεντρικού κράτους. Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε τη Περιοχή μας σε ένα κοινωνικό επιτελικό πραγματικό φορέα που μπορεί να συντονίσει να  παρακολουθεί και να ελέγξει την πορεία ανάπτυξης της.

Σήμερα ανοίγουμε το δρόμο της Ηπείρου Όλον για Όλους από 2024 για το 2030. Απαντάμε με σχέδια και προοπτική στην πρόκληση των καιρών μας και στην προσπάθεια για μια  Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

Θανάσης Ηλιόπουλος

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

”Ήπειρος Όλον” – Ζούμπας Στέφανος

Προηγούμενο Άρθρο

Ανάπτυξη Τώρα: Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την κακοκαιρία “Daniel”

Επόμενο Άρθρο

Αναβάλλονται τα εγκαίνια του Εκλογικού Γραφείου και η παρουσίαση ψηφοδελτίου της δημοτικής παράταξης του Νίκου Ζαχαριάς Νέο Ξεκίνημα – Συνεχίζουμε

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...