Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 7:34

Θανάσης Ανωγιάτης: ”Μου έγινε πρόταση από τον Νίκο Γεωργάκο, αλλά την απέρριψα” – (radio video)

Ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού ”Στροφή στο μέλλον” Θανάσης Ανωγιάτης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τον Γιάννη Βασιλειάδη, στο Ράδιο Πρέβεζα 93 το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο κ. Ανωγιάτης σχολίασε την 3ετη θητεία της δημοτικής αρχής του ”Δήμου της καρδιάς μας” με δήμαρχο τον Νίκο Γεωργάκο, λέγοντας ότι δεν έγινε κανένα ουσιαστικό έργο αυτά τα χρόνια, έργο που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της πόλης.

Ο δημοτικός σύμβουλος αναφέρθηκε επίσης στο σημαντικό θέμα του Νοσοκομείου και στην χορηγία του ιδρύματος Γιαννακόπουλου, που θα βοηθήσει στο να κατασκευαστούν τουαλέτες στα δωμάτια του Νοσοκομείου.

Μάλιστα ο κ. Ανωγιάτης αποκάλυψε ότι ήδη κατατέθηκε πρόταση στο αρμόδιο υπουργείο στο να χρηματοδοτήσει με ένα επιπλέον ποσό, προκειμένου να γίνουν και άλλα έργα στο Νοσοκομείο, το οποίο είναι ήδη γερασμένο και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Επίσης μίλησε για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού και τις απευθείας αναθέσεις, τη ΔΕΥΑ Πρέβεζας και τον πρόεδρο Φώτη Ζέρβα, ενώ ερωτηθείς αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, ο ίδιος είπε: ”Συνεχίζω να προσφέρω στην τοπική αυτοδιοίκηση και θέλω να το κάνω. Πρέπει ωστόσο να βγουν και άλλοι μπροστά, κυρίως νέοι άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με την τοπική αυτοδιοίκηση”.

Τέλος ο κ. Ανωγιάτης αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας από τον δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο, ωστόσο ο ίδιος την απέρριψε.

Ακούστε την τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Ανωγιάτη:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Έργα συντήρησης και διακοπές νερού σε Κοινότητες του Δήμου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Παράταση της ανάρτησης των κτηματολογικών στοιχείων ακινήτων ζητά ο Δικηγορικός Σύλλογος Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...