Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 20:29

Θάνος Πλεύρης: Πάνω από 15.000 κρούσματα σήμερα – Τα νέα μέχρι ίσως ισχύσουν από τις 29/12

“Βόμβα” από τον Θάνο Πλεύρη για το ύψος των σημερινών κρουσμάτων. Ανακοίνωσε ότι θα ξεπεράσουν τα 15.000 και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για να ισχύσουν από 3 Ιανουαρίου, να έρθουν νωρίτερα, ίσως και από την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου!

Έως το πρωί, τα στοιχεία για τα σημερινά κρούσματα έδειχναν πως η 28η Δεκεμβρίου θα γραφτεί στην ιστορία ως η ημέρα που η Ελλάδα θα καταγράψει περισσότερα από 15.000 κρούσματα κορονοϊού.

Δεν ήταν η μοναδική “βόμβα” που… έριξε, μιλώντας στην ΕΡΤ ο υπουργός Υγείας. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τα νέα μέτρα, που ανακοινώθηκαν χθες και θα ισχύσουν από τις 3 Ιανουαρίου, να έρθουν νωρίτερα, ίσως και από αύριο!

Το αν θα ισχύσουν νωρίτερα τα νέα μέτρα θα αποφασιστεί κατά την έκτακτη συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων, αύριο (29.12.2021). Οι ειδικοί θα εκτιμήσουν τα σημερινά αλλά και τα αυριανά κρούσματα και δεν αποκλείεται να επισπευστούν τα μέτρα. “Το θεωρώ πολύ πιθανό” είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Πλεύρης, προεξοφλώντας πως τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ πριν από την Πρωτοχρονιά.

Προηγούμενο Άρθρο

Estiasigreece – Μήνυμα προς την κυβέρνηση: ”Η επόμενη μέρα δεν θα σας χαριστεί”

Επόμενο Άρθρο

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...