Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 12:11

Η Foppen τίμησε την ΛΕΚ Πρέβεζας και τον υπάλληλο Γιώργο Κοτσάνη για την εθελοντική τους δράση(video)

Για ακόμη μία φορά η εταιρία Olympic Eel & Salmon Industries έδειξε με τον καλύτερο τρόπο το κοινωνικό της προφίλ και την προσφορά της απέναντι στον συνάνθρωπο, όπως και την στήριξή της σε εθελοντικές ομάδες και συλλόγους.
Έτσι σε μία όμορφη σεμνή και ταπεινή εκδήλωση που έγινε στο εργοστάσιο στην ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας οι εργαζόμενοι είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν βίντεο από την δράση της ΛΕΚ Πρέβεζας, καθώς και από την τελευταία της συμμετοχή στην περιοχή της Θεσσαλίας εκεί όπου βρέθηκαν και έσωσαν περισσότερους από 150 συνανθρώπους μας.
Η γενική διευθύντρια της Foppen Βίκη Νίκου ευχαρίστησε την ΛΕΚ Πρέβεζας στο πρόσωπο του προέδρου της Βασίλη Ράπτη, λέγοντας ότι είναι τιμή για την Πρέβεζα να υπάρχει μία τέτοια εθελοντική ομάδα, η οποία στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπο όπου και όποτε χρειαστεί.
Από την πλευρά του ο Βασίλης Ράπτης μιλώντας προς το προσωπικό της επιχείρησης αναφέρθηκε συνοπτικά στον ρόλο της ΛΕΚ Πρέβεζας, τονίζοντας ότι πάνω από όλα σημαντικό στόχος είναι η διάσωση της ανθρώπινης ζωής.
Μάλιστα ο κ Ράπτης μίλησε και για τις δράσεις πρώτων βοηθειών που έχουν πραγματοποιηθεί εντός των εγκαταστάσεων της Foppen με την συμμετοχή των εργαζομένων.
”Είμαστε σε έναν χώρο όπου ανά πάσα ώρα μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Η άμεση επέμβαση ανθρώπων που γνωρίζουν πρώτες βοηθείας σώζουν τον συνάνθρωπό τους που αντιμετωπίζει πρόβλημα” κατέληξε.
Αμέσως μετά η κα Νίκου επεφύλαξε μια έκπληξη σε έναν εργαζόμενο της foppen, ο οποίος συμμετέχει και εκείνος στην ΛΕΚ Πρέβεζας ως εθελοντής και μάλιστα είχε βρεθεί και στις καταστροφικές πλημμύρες της Θεσσαλίας σώζοντας ζωές μαζί με τα υπόλοιπα μέλη.
Πρόκειται για τον Γιώργο Κοτσάνη, ο οποίος παρέλαβε γεμάτος συγκίνηση την τιμητική πλακέτα που του παρέδωσε η γενική διευθύντρια της Foppen Βίκη Νίκου, ”στην δική μας ομάδα έχουμε έναν ήρωα, τον δικό μας ήρωα, τον Γιώργο που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και αγαπάμε όλοι μας πάρα πολύ!!!”.
Βίντεο: Μιχάλης Γιολμάς
Προηγούμενο Άρθρο

Εγκαίνια εκλογικού γραφείου Νίκου Ζαχαριά στην Πάργα

Επόμενο Άρθρο

Στο Καναλάκι ο Νίκος Ζαχαριάς και οι υποψήφιοι του Νέου Ξεκινήματος – Συνεχίζουμε

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...