Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 18:25

Η Foppen γιόρτασε τα 23α γενέθλιά της – Χορός, κέφι και πλούσια δώρα για τους εργαζόμενους (video-pics)

Για ακόμη μια χρονιά η ‘’οικογένεια’’ του εργοστασίου της Foppen πραγματοποίησε την γιορτή του καλοκαιριού, προς τιμή όλων των εργαζομένων, οι οποίοι εργάζονται σκληρά και το αξίζουν όπως δήλωσε η γενική διευθύντρια κα Βίκη Νίκου.

‘’Είναι μια ευκαιρία να δεθούμε και να γνωριστούμε ακόμη καλύτερα, είμαστε ομαδάρα’’ είπε κατά τον σύντομο χαιρετισμό της, για να δεχθεί το ζεστό χειροκρότημα όμως των εργαζομένων, που βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο κτήμα Τσουμάνη.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος καθώς και ο Άρης Τζίμας και η σύζυγός του Ολυμπία, που όπως είπε η κα Νίκου αποτελούν πλέον κομμάτι της οικογένειας της Foppen.

Ήταν μια εκδήλωση που τα είχε όλα, φαγητό, ποτό, χορό και πλούσια δώρα για όλους και σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στο μυαλό των εργαζομένων.

Η γιορτή ξεκίνησε με το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αγ. Θωμά, το οποίο παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς.

Οι Dj Mike και Nick είχαν την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης, ενώ η δασκάλα χορού Φαίη Σούϊδα έδειξε στους εργαζόμενους χορούς latin, tango και άλλους.

‘’Είναι σημαντικό να έχεις φίλους’’ είπε η κα Νίκου αναφερόμενη στις 104 επιχειρήσεις-χορηγούς που προσέφεραν περισσότερα από 200 δώρα, προκειμένου να δοθούν στους εργαζόμενους.

Ωστόσο ένας υπερτυχερός κέρδισε ένα ταξίδι για δύο άτομα για την Κωνσταντινούπολη με όλα πληρωμένα, ένα δώρο που έκανε η Foppen προς τους εργαζoμενούς της.

Η λίστα με όλους τους χορηγούς ΕΔΩ

Προηγούμενο Άρθρο

Επιστολή του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ Θεσπρωτικού Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Υπογραφή της σύμβασης για το έργο “Κατασκευή πεζοδρομίων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε Πρέβεζας”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...