Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 16:22

Η χορωδία Αρμονία έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα (video-pics)

Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας πραγματοποίησε το πρωΐ της Κυριακής η χορωδία Αρμονία Πρέβεζας στην αίθουσα Γ. Μόραλης του Δήμου Πρέβεζας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ματσίρας, ο πρώην δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, ο επικεφαλής της Ανάπτυξης Τώρα και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Νίτσας, ο διευθυντής του Μουσικού σχολείου Πρέβεζας, ο προεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου ”Πρέβεζα” Δημήτρης Κατηνιώτης, ο πρόεδρος της χορωδίας Αρμονίας Κοσμάς Κορωναίος, σύσσωμο το νέο Δ.Σ, η μαέστρος Ανέλια Στεφάνοβα, καθώς δεκάδες γονείς και παιδιά των τμημάτων της χορωδίας.

Ο πρόεδρος της Αρμονίας Κοσμάς Κορωναίος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε η χορωδία, εν μέσω Πανδημίας, καθώς και στους νέους στόχους της επόμενης ημέρας.

Μάλιστα ο πρόεδρος της χορωδίας παρουσίασε το νέο Δ.Σ της Αρμονίας το οποίο πριν από λίγο καιρό ανέλαβε και επίσημα τα καθηκοντά της, αντικαθιστώντας ανθρώπους που προσέφεραν για πολλά χρόνια την πολύτιμη βοήθειά τους.

Προηγούμενο Άρθρο

Την Δευτέρα η εξόδιος ακολουθία του Δημήτρη Τζόλου

Επόμενο Άρθρο

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα κόβει ο Σύνδεσμος Λελοβιτών Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...