Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 20:24

Η Π.Ε Πρέβεζας για 3η εβδομάδα στο πράσινο – Κανένας εφησυχασμός ωστόσο

Από τα μέσα Νοεμβρίου περίπου η Π.Ε Πρέβεζας συνεχίζει να βρίσκεται στο επίπεδο 1 (πράσινο), επίπεδο ετοιμότητας, λόγω των χαμηλών αριθμών θετικών κρουσμάτων.

Για αυτή την θέση πολλοί είναι οι παράγοντες που παίζουν ρόλο, όπως το υγειονομικό προσωπικό, το αίσθημα ευθύνης των πολιτών και η εγρήγορση όλων των αρμοδίων φορέων.

Επίσης σημαντική συμβολή είναι και η πραγματοποίηση rapid test, σε πολλές περιοχές της Π.Ε Πρέβεζας από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ.

Ωστόσο δεν πρέπει να υπάρχει κανένας εφησυχασμός σε κανέναν μας, θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα προστασίας, μέτρα που θα μας βγάλουν από το ”κακό όνειρο” και την επιστροφή μας στην κανονικότητα.

Πράσινο και οι υπόλοιποι νομοί της Ηπείρου

Η Ήπειρος έχει έναν λόγο παραπάνω να αισθάνεται πλέον ως μία από της ασφαλείς περιφέρειες της χώρας, αν και διανύουμε ακόμη το δεύτερο lockdown.

Τόσο τα Ιωάννινα όσο και η Άρτα κατέβηκαν επίπεδο και από το 2ο (επιτήρησης) έπεσαν στο 1ο ( ετοιμότητας, ενώ η Θεσπρωτία όπως και η Πρέβεζας παρέμειναν σταθερές.

Γιάννης Βασιλειάδης

Προηγούμενο Άρθρο

Τα επίπεδα και ο χάρτης υγειονομικής ασφαλείας των νομών της χώρας – Στο πράσινο ολόκληρη η Ήπειρος

Επόμενο Άρθρο

Το δέντρο των Ευχών βρίσκεται στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Την άδεια λειτουργίας “Αθλητικής Εγκατάστασης Αεραθλητισμού” στην Καμαρίνα υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης

Άδεια λειτουργίας “Αθλητικής Εγκατάστασης Αεραθλητισμού” (Ζ1 κατηγορία) στο γεωτεμάχιο που […]