Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 5:45

Η Π.Ε Πρέβεζας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της (video-pics)

Με την ευχή η νέα χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη από την προηγούμενη για την περιοχή μας,ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας το πρωί της Πέμπτης.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης που ευλόγησε την πίτα ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, έχοντας όλοι όπως είπε για μια παραγωγική χρονιά, δημιουργική και με πολύ έμπνευση.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου εξέφρασε ευχές του για ένα δημιουργικό νέο έτος, το οποίο όπως είπε με την πολύτιμη συνδρομή των υπαλλήλων θα συμβάλλει στην ακόμη καλύτερη λειτουργία της Περιφέρειας συνολικά.

Επίσης ο κ. Ιωάννου ευχαρίστησε τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη για την πολύτιμη βοήθειά του στο κοινωνικό έργο της Περιφέρειας που γίνεται σε συνεργασία με την Ένωση εφοπλιστών.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Ιωάννου παρά την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία έγινε σημαντικό έργο στην περιοχή σε όλους τους τομείς και στόχος είναι η ανάπτυξη της περιοχής και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας που θα λύσει το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας

Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο θεματικός περιφερειάρχης Ηπείρου Εμπορίου και Απασχόλησης Τάσος Δράκος, περιφερειακοί σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες και εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας.

Προηγούμενο Άρθρο

Σπύρος Κυριάκης: 8 έθιμα του Νομού Πρεβέζης στον Κατάλογο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Επόμενο Άρθρο

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (3 Μαρτίου – 9 Μαρτίου 2024)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...