Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 15:22

Η πρόσφορά ζωής συνεχίζεται από το εργοστάσιο της Foppen με την εθελοντική αιμοδοσία (video-pics)

Το εργοστάσιο της Foppen στην Πρέβεζα, συνεχίζει την προσφορά ζωής προς τον συνάνθρωπό του με τις εθελοντικές αιμοδοσίες που πραγματοποιεί ανά 2 με 3 μήνες και την συμμετοχή δεκάδων εργαζομένων του, οι οποίοι προσφέρουν αίμα στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Το πρωΐ του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου ένα ακόμη κάλεσμα της διεύθυνσης του εργοστασίου, έστειλε δεκάδες εργαζόμενους να δώσουν αίμα, προσφέροντας μόλις δέκα λεπτά από τον προσωπικό του χρόνο, χαρίζοντας ωστόσο ζωή σε όποιον έχει πραγματικά ανάγκη.

Ο κάθε εργαζόμενος όπως εξηγεί στην κάμερα του ON TV η γενική διευθύντρια του εργοστασίου κα Βίκυ Νίκου, είναι μια αυτόνομη μονάδα και διαχειρίζεται ο κάθε ένας ξεχωριστά το αίμα το οποίο έχει δώσει.

Σύμφωνα με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πρέβεζας, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αιμοδοτών, αφού ο αριθμός τους είναι παρά πολύ μικρός, με εξαίρεση το εργοστάσιο της Foppen, την Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων, την ΛΕΚ Πρέβεζας και την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, όπου σε κάθε κάλεσμα εθελοντικής αιμοδοσίας δίνουν το παρών δεκάδες συμπολίτες μας.

Το τμήμα αιμοδοσίας έτσι λαμβάνοντας τις φιάλες αίματος από τους προαναφερόμενους συλλόγους και ομάδες, συν περίπου 380 φιάλες αίματος ετησίως από τις περιοχές της Βόνιτσας και Μοναστηρακίου μπορεί και ανταπεξέρχεται στις αυξημένες απαιτήσεις για μονάδες αίματος.

Για την εθελοντική αιμοδοσία της Foppen μίλησε στην κάμερα του ON TV η γενική διευθύντρια κα Βίκυ Νίκου.

Προηγούμενο Άρθρο

20ος Διεθνής παράλληλος διαγωνισμός – Λύσης σκακιστικών προβλημάτων

Επόμενο Άρθρο

Εμπορικός σύλλογος Πρέβεζας – Ενημέρωση για τις Χειμερινές εκπτώσεις 2024

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...