Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 3:03

Η Πρέβεζα τίμησε την 25η Μαρτίου – (φωτογραφίες-βίντεο-live)

Με την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση κορυφώθηκαν το πρωί της 25ης Μαρτίου οι εορτασμοί στην Πρέβεζα, για την επέτειο της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης, παρουσία της κα Χριστιάνα Καλογήρου Γ.Γ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ως εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβέρνησης. Στις 11 το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Χαραλάμπους στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η κ. Γιώργος Σαράφογλου, Διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας.

Το παρών έδωσαν ο Βουλευτής Ν.Δ Στέργιος Γιαννάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικούς Συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Ακρίβης, Γρηγόρης Κουμπής και Γιώργος Σαριάνογλου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης, οι προϊστάμενοι Α/θμιας και Β/θμιας Γιώργος Μότσιος και Απόστολος Κατσανάκης αντίστοιχα, οι διοικητές των στρατιωτικών, Σωμάτων Ασφαλείας και λοιπών αρχών, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Πόλης στη μνήμη των νεκρών των εθνικών μας αγώνων, από τους εκπροσώπους των δημοσίων αρχών, οργανισμών και ιδρυμάτων που μετείχαν στην εορτή.

Οι εορτασμοί ολοκληρώθηκαν με την παρέλαση στην οδό Σπηλιάδου, από τους μαθητές των σχολείων και πολιτιστικούς συλλόγους.

Οι δηλώσεις των επισήμων:

Παρακολουθήστε την LIve μετάδοση έτσι όπως παρουσιάστηκε στο onprevezanews.gr


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Η Γ.Γ. του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Χριστίνα Καλογήρου στα γραφεία της ΝΟΔΕ (βίντεο-φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Πρόταση του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Πρέβεζα” για το Πανεπιστημιακό Τμήμα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...