Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 3:33

Η Πρέβεζα σε προσκαλεί να περάσεις μαγικά Χριστούγεννα (video)

Μετά από δύο χρόνια λόγω της Πανδημίας τo “Xριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς” επιστρέφει στην Πρέβεζα για να κάνει τις γιορτινές μέρες ακόμη πιο μαγικές.

Ήδη οι ετοιμασίες βρίσκονται στην ολοκλήρωσή τους με τον Δήμο Πρέβεζας να ολοκληρώνει σε λίγες ημέρες την κατασκευή του Χριστουγεννιάτικου χωριού στην παραλία της πόλης δίπλα από το Δικαστικό Μέγαρο.

Στο Χριστουγεννιάτικο χώριο φέτος θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους καθημερινά με τον δήμο να αναλαμβάνει πολλές πρωτοβουλίες.

Ήδη με απόφαση του Λιμενικού Ταμείου υπάρχει ανοικτή πρόσκληση σε επαγγελματίες να καταθέσουν αίτησημ, προκειμένου να λάβουν άδεια και να βρίσκονται στον χώρο του Χωριού, παρουσιάζοντας σε ντόπιους και επισκέπτες την δουλειά τους.

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα ανοίξει τις πύλες του στις 15 Δεκεμβρίου με την τελετή έναρξης, ενώ θα παραμείνει ανοικτό έως και τα Φώτα (6 Ιανουαρίου).

Γιορτινές δράσεις,  μουσικές και άλλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά και στο “Ζαχαρόσπιτο” θα παρασκευάζονται από τους εθελοντές παραδοσιακά γλυκίσματα. Στο “Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς” θα συμμετέχουν και οι επαγγελματίες της πόλης ενώ θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να αναδειχθεί η Πρέβεζα ως ένας γιορτινός προορισμός για την ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος ανέφερε σχετικά:

“Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς και μια σειρά από άλλες δράσεις κοινωνικού περιεχομένου που θα υλοποιήσει ο Δήμος τις γιορτές, θα κάνουν τις μέρες και τις νύχτες μας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, πιο φωτεινές για  τους μικρούς και μεγάλους φίλους αλλά και τους επισκέπτες της Πρέβεζας”.

Προηγούμενο Άρθρο

«Σεμινάριο Α΄ Βοηθειών για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας»

Επόμενο Άρθρο

Διακοπή κυκλοφορίας στην συνδετήρια οδό Νικόπολη- Μονολίθι με παραλιακή εθνική οδό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...