Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 21:22

Η Πρέβεζα γιορτάζει την Αποκριά!

Σε ρυθμούς Αποκριάς κινείται ο Δήμος Πρέβεζας με εκδηλώσεις που αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για επισκέπτες από όλη τη χώρα.

  • Την  Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και ώρα 20.30 οι Γυναίκες της Πρέβεζας θα μας γεμίσουν κέφι, ζωντάνια, χαρά και αισιοδοξία αναβιώνοντας το καρναβάλι τους που “μετρά” περισσότερα από 60 έτη.
  • Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου ώρα 19.00  την “σκυτάλη” παίρνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο διοργανώνοντας την μεγαλύτερη παρέλαση με άρματα στην Ηπειρο και όχι μόνο!
  • Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου  ώρα 19.00 στην παραλία της Πρέβεζας θα πραγματοποιηθεί η  φαντασμαγορική τελετή λήξης του καρναβαλιού και το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου.
  • Την Καθαρά  Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου ώρα 12 στην Πλατεία Ανδρούτσου ο Δήμος Πρέβεζας διοργανώνει παραδοσιακά Κούλουμα με ζωντανή ορχήστρα, χορό και παραδοσιακά εδέσματα δωρεάν για όλους.

Εκδηλώσεις όμως με ελεύθερη είσοδο θα πραγματοποιηθούν και στις Δημοτικές Ενότητες και πιο συγκεκριμένα:

Κυριακή 26  Φεβρουαρίου

  • Δ.Ε Ζαλόγγου -ΤΚ Ν. Σαμψούντας (πλατεία Αμισός) ώρα 11.00 μεγάλο αποκριάτικο πάρτι.
  • Δ.Ε Λούρου ώρα 18.00  καρναβαλικές εκδηλώσεις.   

Σας περιμένουμε!!

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας συνυπέγραψε στο ΥΠ.ΑΝ. παρουσία του Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη, της Διοίκησης της Μ.Ο.Δ. Α.Ε. και των πέντε Δημάρχων της συνέργειας την Ο.Χ.Ε. για τον Αμβρακικό

Επόμενο Άρθρο

Ο εικαστικός Πάνος Γαλάνης στις ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ – Ο καλλιτέχνης της ”καρδιάς μας”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...