Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 5:03

Η Πρέβεζα ”αγκάλιασε” τον δικό της Νικηφόρο και εκείνος την απογείωσε

Ένα μοναδικό Live έδωσε ο γνωστός ερμηνευτής Νικηφόρος στη Κυανή Ακτή το βράδυ του Σαββάτου, φτάνοντας την Πρέβεζα… στο Θεό.

Ο ερμηνευτής με καταγωγή από την Πρέβεζα, βρέθηκε για πρώτη φορά στην πόλη που μεγάλωσε και πήγε σχολείο, μετά από πρόσκληση που του έγινε από τον επιχειρηματία της Κυανής Ακτής SeaSide Resto, Χρήστο Συγκούνα, ο οποίος αν και δεν είναι από Πρέβεζα, θέλησε να αφιερώσει μία βραδιά σε όλους τους Πρεβεζάνους, κάτι που μέχρι και χθες δεν είχε κάνει οποιοσδήποτε άλλος.Ο Νικηφόρος Μπιθούλκας, ανεβαίνοντας στο stage, ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το παρών σε αυτή την Live εμφάνισή του, με τον ίδιο να μιλάει για τα παιδικά του χρόνια στην Πρέβεζα, αλλά και τους πολλούς φίλους που έχει.Η Κυανή Ακτή είχε γεμίσει ασφυκτικά, αφού ο γνωστός ερμηνευτής είναι ένας από τους αγαπημένους όχι μόνο της νεολαίας, αλλά όλων των γενεών και αυτό αποδείχθηκε στην πράξη.

Ο Νικηφόρος ερμήνευσε εκπληκτικά και με την μοναδική του φωνή, τόσο γνωστές επιτυχίες δικές του, αλλά και πολλών μεγάλων Ελλήνων ερμηνευτών όπως Πάριο, Καρρά, Μητροπάνο, Ρέμο, Βανδή, Βίσση, Δημητρίου, Πλούταρχο, Αργυρό κ.α.

Το πρόγραμμα που διήρκησε περίπου 2,5 ώρες ταξίδεψε όλους όσους βρέθηκαν εκεί από το χθες μέχρι και το σήμερα σε ένα ποτ πουρί, που έκανε άπαντες να χειροκροτούν ασταμάτητα, αλλά και να χορεύουν στους ρυθμούς των επιτυχιών.

Ο Νικηφόρος απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται εκεί που βρίσκεται μετά από 15 χρόνια παρουσίας στο Ελληνικό πεντάγραμμο, ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του μαζί με πολλά διαφορετικά σχήματα σε μαγαζιά της Ελλάδας. Νικηφόρε σε ευχαριστούμε…


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

”Πυρά” Δημήτρη Καραμανίδη κατά Νίκου Γεωργάκου για αθλητικές υποδομές και έργα

Επόμενο Άρθρο

Σεισμός τώρα στη Λευκάδα – Αισθητός και στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...