Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 9:01

Η Πρέβεζα έχει την ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης και η Περιφέρεια σφυρίζει ”κλέφτικα”…

Μπορεί η Πρέβεζα να βραβεύτηκε ως η πόλη με την ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης με τον Δήμο να έχει ξεκινήσει έναν αγώνα δρόμο προκειμένου να προβληθούμε τουριστικά, ωστόσο στην Περιφέρεια Ηπείρου, συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα, για να μην πούμε κλέφτικα.

Όχι μόνο επίσημα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης δεν έχει στείλει συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, αλλά συνεχίζουν να αδιαφορούν και να διαφημίζουν σε τηλεοπτικά σποτ για την τουριστική προβολή τα βουνά της Ηπείρου.

Φαίνεται για ακόμη μια φορά ότι το μόνο που ενδιαφέρουν εκεί στα Γιάννενα, είναι τα βουνά και τα λαγκάδια και όχι οι παραλίες της Ηπείρου, όπου η Πρέβεζα πρόσφατα βραβεύτηκε ως η ασφαλέστερη της Ευρώπης.

Μάλιστα στις 3 Ιουνίου στην επίσημη σελίδα στο Facebook  Ήπειρος – τουριστική προβολή, ανέβηκε βίντεο, με πλάνα τόσο από τα Ιωάννινα, την Θεσπρωτία, την Άρτα και την Πάργα.

Μάλλον μέχρι εκεί έφτασε το drone που πληρώθηκε προκειμένου να πραγματοποιήσει τα πλάνα για το βίντεο, το οποίο ντύθηκε μουσικά με παραδοσιακό τραγούδι της Ηπείρου σε διασκευή.

Και μπορεί η Πρέβεζα να έχει τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου ως υπεύθυνο της τουριστικής ανάπτυξης της Ηπείρου, αλλά μάλλον αυτό δεν είναι αρκετό.

Στο preveza-info.gr γράφει πολίτης της Πρέβεζας:

Πουθενά η πόλη της Πρέβεζας

Πουθενά η μεγαλύτερη και συνεχόμενη ακτογραμμή της Ευρώπης.

Για άλλη μια φορά η περιφέρεια Ηπείρου επιλέγει να προβάλει τους ορεινούς όγκους περισσότερο από τις παραλίες,  τι και αν  έχουμε μπροστά μας το καλοκαίρι.

Στο πεντάλεπτο βίντεο  (link) που παίζει σε λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης της περιφέρειας (και μαλιστα καρφιτσωμένο από τις 3 Ιουνίου) υπο τον ήχο γνωστού δημοτικού τραγουδιού,  πρώτο λόγo έχουν τα βουνά και τα λαγκάδια της Ηπείρου.

Μικρό μέρος του βίντεο……. πάλι οι παραλίες της……. και πουθενά …..πάλι η πόλη της Πρέβεζας.

Και το ‘’κερασάκι’’ στο βίντεο……….. ο χειμερινός σκιέρ

Τελικά αποφασίστε περιφέρεια Ηπείρου ή Περιφέρεια Ιωαννίνων και ορεινών όγκων

Και σας να μην έφτανε αυτό, αν μπει οποιοσδήποτε στον επίσημο Δικτυακό τόπο για τους επαγγελματίες του Τουρισμού στην Ήπειρο, εκεί υπάρχουν τα καλωσορίσματα τόσο του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη, όσο και του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Πρέβεζας και υπεύθυνου τουριστικής ανάπτυξης Ηπείρου Στράτο Ιωάννου, ωστόσο ο χρόνος των θεμάτων και ενημερώσεων έχει σταματήσει περίπου στα τέλη του 2016.

Τελικά Περιφέρεια είναι Μόνο τα Τζουμέρκα και τα Ζαγοροχώρια ή υπάρχει και κάτι άλλο;

Απάντηση φυσικά δεν περιμένουμε να πάρουμε, το πολύ πολύ να μας στείλω κανά γλυκό από τα παραδοσιακά της Ηπείρου….

Δείτε το βίντεο προβολής τουρισμού της Ηπείρου:

https://www.facebook.com/myEpirus/videos/3006141612825991/

Προηγούμενο Άρθρο

Η εικόνα ήταν ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ στην εκδήλωση για τον Οδυσσέα Ανδρούτσου

Επόμενο Άρθρο

Ψάρι Γίγα 35 Κιλών «Έβγαλε» Ιερέας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...