Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 20:20

Η Περιφέρεια Ηπείρου καταδικάζει τον τουρισμό των Ιωαννίνων με τους χειρισμούς της για την πανδημία

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την πόλη των Ιωαννίνων αλλά και ολόκληρο το νομό να περιμένει χιλιάδες επισκέπτες είναι τουλάχιστον απαράδεκτο εκ μέρους της Περιφερειακής Αρχής και του δήμου Ιωαννιτών να διατηρηθούν οι οικίσκοι στους οποίους διενεργούνται τα rapid test στο πιο κεντρικό – τουριστικό σημείο των Ιωαννίνων.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου απαιτούν την άμεση απομάκρυνσή τους από το σημείο που βρίσκονται σήμερα, έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου, και την μεταφορά τους στην περιοχή των παλιών Σφαγείων.

Είναι αυτοκτονικό να θέλουμε να αναδείξουμε τα Γιάννενα σε πόλο τουριστικής προσέλευσης και στο κεντρικότερο σημείο της πόλης να «γιορτάζουμε» το θάνατο.

Σε ότι αφορά το Μέτσοβο, δυστυχώς το λυπηρό γεγονός των θανάτων και του πολύ μεγάλου αριθμού κρουσμάτων – ανεμβολίαστων έρχεται να προστεθεί στην κακή εικόνα του νομού.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να γίνουν πολλά, όμως η ευθύνη για το γεγονός ότι οι εμβολιασμοί από την αρχή της πανδημίας δεν έχουν προχωρήσει στο Μέτσοβο είναι και του Περιφερειάρχη διότι προσπάθησε να δημιουργήσει μια μυθική πραγματικότητα ότι ο κορωνοϊός δεν θα πλησιάσει την Ήπειρο. Μπέρδεψε λανθασμένα τα θέματα υγείας με το πολιτικό κόστος.

Η δίκη μας έκκληση είναι να εμβολιαστούμε όλοι άμεσα.

Ας ελπίσουμε να μη ζημιωθεί ολόκληρος ο νομός, από τους λάθος χειρισμούς του κ. Καχριμάνη.

Προηγούμενο Άρθρο

Χριστουγεννιάτικες “παραδόσεις”στους Παιδικούς Σταθμούς από τον Δήμο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο: 12 Δεκ – 18 Δεκ.2021

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...