Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 1:55

Η παρουσία Πότση σε οποιαδήποτε εκδήλωση επιβάλλει πολιτισμένη αποχώρηση όλων

Οι Ορίζοντες Ηπείρου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση “Λωζάνη 1923 – 2023: 100 χρόνια από τη Σύμβαση Ανταλλαγής και τη Συνθήκη Ειρήνης”, τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023 στα Ιωάννινα.

Την αυτοδιοικητική παράταξη εκπροσώπησαν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Ιωαννίνων Ιορδάνης Ιωαννίδης, Θεοδώρα Αλεξίου, Ρέα Μπούνα και ο Σωτήρης Λέκκας.

Ωστόσο, η ομάδα των Οριζόντων Ηπείρου επέλεξε να αποχωρήσει ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά την αναφορά και το καλωσόρισμα που έγινε στον τέως Aντιπεριφερειάρχη Ηπείρου Οδυσσέα Πότση, για τον οποίο εκκρεμεί καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση.

Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση μας προκάλεσε η παρουσία και η απόλυτη σιωπή της Αντιπεριφερειάρχη Αγνής Νάκου.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου παραμένουν αδιάλλακτοι σε ηθικά θέματα που θίγουν τη γυναικεία αξιοπρέπεια. Βρισκόμαστε σε συνεχή πόλεμο με τους εκφραστές τέτοιων αντιλήψεων και πρακτικών.

Ως εκ τούτου σε κάθε εκδήλωση στην οποία παρεβρίσκεται και ο καταγγελλόμενος για σεξουαλική παρενόχληση Οδυσσέας Πότσης , οι Ορίζοντες Ηπείρου θα αποχωρούν ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Καλούμε και τους συμπολίτες μας να μη σιωπούν και σε κάθε εκδήλωση στην οποία παρεβρίσκεται ο καταγγελλόμενος να αποχωρούν ειρηνικά ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Προηγούμενο Άρθρο

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την “Ανάπτυξη Τώρα” ο Φώτης Κωτσιαρίνης

Επόμενο Άρθρο

ktimatologio.gov.gr: Ψηφιακά μέσω gov.gr η υποβολή συμβολαίων στο Κτηματολόγιο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...