Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 11:41

Η Παραλία Καναλίου ζωντανά στον ΑΝΤ1

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου και στην Πρωινή εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί” με τον Νίκο Ρογκάκο και τον Γιώργο Γρηγοριάδη προβάλαμε την παραλία Καναλίου ζωντανά όπου ο τοπικός δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης μίλησε για τα θέματα των πυρκαγιών όπου απασχολούν τον τελευταίο καιρό την χώρα μας αλλά και ιδιαίτερα τον Νομό μας και πρόσθεσε πως δεν πρέπει να κάνουμε άσκοπη χρήση και να “παίζουμε” με τον τηλεφωνικό αριθμό της Πυροσβεστικής.

Τον λόγο πήρε έπειτα ο Πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας Χαλκίδης Πολύκαρπος και να αναφέρουμε πως χαριτολογώντας ο Νίκος Ρογκάκος τον αποκάλεσε 3 φορές κατά την διάρκεια της συνέντευξης “Δήμαρχε”.

Ο Πρόεδρος μίλησε για την πληρότητα στον Νομό της Πρέβεζας όπου υπάρχουν αρκετά δυνατά, Τουριστικά Συγκριτικά πλεονεκτήματα, και πως οι επιχειρήσεις δεν χρεώνουν καθόλου το σετ των ομπρελών κατά μήκος της Ακτογραμμής και πολλά άλλα ιδιαίτερα πράγματα που διαθέτει ο Νομός μας.

Πιστεύουμε ως Ένωση πως πρέπει να βρισκόμαστε πάντα στην τηλεοπτική επικαιρότητα για την προώθηση και προβολή του Νομού μας, όλη την διάρκεια του έτους με έργα και δράσεις.

Με Αγάπη, Σεβασμό, Συνεργασία, Συνέργεια, Εξωστρέφεια, Στρατηγική πρέπει να αναδείξουμε ότι όμορφο και ιδιαίτερο έχει ο Νομός της Πρέβεζας, έτσι αναδεικνύουμε και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Θέλουμε εδώ να ευχαριστήσουμε τον δημοσιογράφο Γιάννη Βασιλειάδη για την συνεργασία με την Ένωση, τους Δημοσιογράφους του ΑΝΤ1 Νίκο Ρογκάκο και Γιώργο Γρηγοριάδη, τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 για τον πολύτιμο χρόνο που μας διέθεσε για την προβολή του Νομού μας αλλά και τα παιδιά του Control για το άψογο αποτέλεσμα.
Με τιμή,
το ΔΣ της Ένωσης

Προηγούμενο Άρθρο

Με την “Ανάπτυξη Τώρα” συστρατεύονται στις εκλογές και οι “Ενεργοί Δημότες Πρέβεζας”

Επόμενο Άρθρο

Ανυπότακτη Κίνηση: Ανάγκη απομάκρυνσης επικίνδυνων υλικών από την Κυανή Ακτή

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...