Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 7:38

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα τιμήσει τον Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός συνεχίζοντας τις βραβεύσεις ομάδων και ποδοσφαιριστών που έχουν δοξάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 θα τιμήσει τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο της Σούπερ Λίγκας, Ολυμπιακό, με την ευκαιρία της εντός έδρας αναμέτρησης με την Β’ ομάδα των ‘ερυθρολεύκων’ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα απονείμει πλακέτες στον πρώην διεθνή (22 φορές) κεντρικό αμυντικό της Πειραϊκής ομάδας και προηγούμενα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και νυν γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού Β’, Γιώργο Ανατολάκη, καθώς και στον Αργεντινό προπονητή της ομάδας και πρώην διεθνή άσο  Άριελ Μιγκέλ Σαντιάγο Ιμπαγάσα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άριελ Ιμπαγάσα πέρα από την ομάδα του Πειραιά, έχει διακριθεί ιδιαίτερα στην Ισπανία όπου κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας τη σεζόν 2002-2003 με την Ρεάλ Μαγιόρκα, ενώ με τον Ολυμπιακό έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος τις περιόδους 2010-11, 2011-12, 2012-13, 2013-14 και την κατάκτηση του Κυπέλλου την περίοδο 2011-12, όπου οι ‘ερυθρόλευκοι’ πέτυχαν νταμπλ.

Οι απονομές των πλακετών θα γίνουν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Η ΠΑΕ Θεσπρωτός προτίθεται να τιμήσει κι άλλες ομάδες και προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, σε επόμενα παιχνίδια.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Κώστας Μπάρκας: Για να ικανοποιήσει το αφήγημα και τις εμμονές της, η κυβέρνηση βάζει σε κίνδυνο τους μαθητές και τη δημόσια υγεία

Επόμενο Άρθρο

Παιδεία: 16.000 κρούσματα στην χώρα – 217 στην Π.Ε Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...