Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 17:11

Η ομάδας ΔΙΑΣ είναι παντού…

Μπορεί να ζούμε δύσκολες εποχές με την πανδημία του κορονοϊού, να συνεχίζει καθημερινά να βρίσκεται στην καθημερινότητα, ωστόσο κάποιοι συνάνθρωποί μας πιστοί στο καθήκον τους, μας προστατεύουν και μάλιστα κατά το καλύτερο δυνατόν.

Αυτοί είναι οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κάνοντας το καθήκον τους καθημερινά προστατεύουν τον πολίτη από κάθε κακό και άσχημες καταστάσεις.

Παρόλα λοιπόν τις άσχημες εποχές αυτοί οι άνδρες έχουν πολλές αρμοδιότητες, ακόμη και τον έλεγχο των πολιτών για την χρήση μάσκας.

Δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες μας συνεχίζουν να αψηφούν τους κανόνες για την εξάπλωση του κορονοϊού και μεταβαίνουν σε εμπορικά καταστήματα και υπηρεσίες χωρίς την μάσκα.

Έτσι οι έλεγχοι που συνεχίζονται καθημερινά φέρνουν στο φως πολλές παραβάσεις και πρόστιμα προς όλους τους παραβάτες.

Εκτός από αυτά το τελευταίο διάστημα και λόγω της αύξησης των επισκεπτών στην πόλη της Πρέβεζας οι χώροι στάθμευσης δεν επαρκούν, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να παρκάρουν όπου βρούνε ελεύθερα, αν και πολλές φορές οι θέσεις που παρκάρουν προορίζονται για ΑμεΑ, οι οποίες διαθέτουν μάλιστα και την ειδική σήμανση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr την Παρασκευή το βράδυ η ομάδα ΔΙΑΣ βεβαίωσε πολλές τέτοιες παραβάσεις με σταθμεύσεις αυτοκινήτων να παρκάρουν σε θέσεις ΑμεΑ, αφαιρώντας σε πολλές των περιπτώσεων και πινακίδες.

Το τελευταίο μάλιστα διάστημα η ομάδα ΔΙΑΣ της Πρέβεζας έχει καθημερινές επιτυχίες στο αστυνομικό δελτίο με συλλήψεις περί ναρκωτικών και πολλών άλλων παραβατικών πράξεων, ενώ σε συνεργασία και με άλλα τμήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, προχωρούν σε σύντομο χρονικό διάστημα σε εξιχνιάσεις υποθέσεων.

Αξίζει λοιπόν η Ελληνική Πολιτεία, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ να ενισχύσουν αυτές τις ομάδες με επιπλέον προσωπικό καθώς και με όλα τα απαραίτητα όσον αφορά τον εξοπλισμό τους.

Προηγούμενο Άρθρο

Νέες δημιουργίες εκπληκτικές γεύσεις μόνο στον ξυλόφουρνο Caterina’s

Επόμενο Άρθρο

Πυροσβέστες, πολίτες και εθελοντές έγιναν ένα στην πυρκαγιά στο Θεσπρωτικό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...