Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 10:28

Η ΝΟΔΕ υποδέχθηκε το νέο βουλευτή του νομού Σπύρο Κυριάκη (video-pics)

Λίγο πριν της 12 το βράδυ και αφού είχαν οριστικοποιηθεί τα αποτελέσματα νίκης της Ν.Δ, αλλά και του νέου βουλευτή στο νομό Πρέβεζας Σπύρου Κυριάκη, ο ίδιος μαζί με συνεργάτες και φίλους επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Εκεί τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νίκος Σολδάτος, τα μέλη της ΔΕΕΠ Ν. Πρέβεζας, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Τζιανλούκα Ματσίρας και Γιώργος Γιολδάσης, ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Ο νέος Βουλευτής κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Στέργιο Γιαννάκη και ζήτησε μάλιστα και το χειροκρότημα του κόσμου, για την μέχρι σήμερα εκπροσώπηση του κόμματος στην Ελληνική Βουλή.

”Με τον Στέργιο, την Ιωάννα και την Μαρία, κάναμε έναν δυνατό αγώνα για τη Ν.Δ, τον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να συνεχίσει το έργο του για το κάλο της χώρας μας. Σας θέλω όλους στο πλάϊ μου, προκειμένου να βάλουμε όλοι μαζί ένα λιθαράκι για τον τόπο μας” είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Κυριάκης.

 Δείτε τις δηλώσεις:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Σπύρος Κυριάκης: ΄΄Θα είμαι βουλευτής όλων των Πρεβεζάνων” (video)

Επόμενο Άρθρο

Οι πρώτες δηλώσεις από Ιωάννα Μπεϊντάρη και Μαρία Κατσικοβόρδου (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...