Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 5:11

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας παντρεύει τον τουρισμό με την γαστρονομία!! (video)

Σε ζωντανή σύνδεση από την παραλία της Πρέβεζας με το ITV Ιωαννίνων

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 από την παραλία της Πρέβεζας έγινε παρουσίαση σε τοπικά Πρεβεζάνικα πιάτα με την βοήθεια της μαγείρισσας Γκόλφω Νικολού όπου και δουλεύει τα τελευταία χρόνια με πολύ πάθος και μεράκι για την τοπική Πρεβεζάνικη κουζίνα.

Το καλωσόρισμα έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας Χαλκίδης Πολύκαρπος όπου μίλησε για τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Πρέβεζας του τριημέρου της αποκριάς, ανέφερε επίσης το πόσο σημαντικό είναι ο θεσμός του Καρναβαλικού Κομιτάτου που δίνει ζωντάνια και χαρά σε μικρούς και μεγάλους αλλά και κατά πόσο στηρίζονται η τοπική οικονομία και οι επιχειρήσεις μέσα στο διάστημα του χειμώνα από τα γκρούπ που έρχονται από ολόκληρη την Ελλάδα και βλέπουν μια πόλη ζωντανή και σε ρυθμούς Samba!!!

Το πάντρεμα Τουρισμού και Γαστρονομίας μπορεί να εκτοξεύσει την Πρέβεζα γιατί είναι μοναδική σε ποιοτικά, τοπικά προϊόντα, με ιδιαίτερες γεύσεις και λογικές τιμές για όλα τα βαλάντια.

Τον λόγο για την παρουσίαση των πιάτων πήρε η Γκόλφω Νικολού όπου είχε επιμεληθεί την παρασκευή τους.

Αναφέρουμε τα παρακάτω πιάτα που παρουσιάστηκαν στην ζωντανή εκπομπή του ITV.:

1. Κριθαράκι θαλασσινών

2.Πέννες με μύδια

3.Σουτζούκι Πρέβεζας (γλυκό)

4.Χαλβάς με σιμιγδάλι

5.Ζυμαρόπιτα

6.Τσιπούρα με σέλινο

7.Σαρδέλα φούρνου (Παπαλίνα)

Αναφέρουμε πως η Ένωση συνεχίζει δυναμικά με Εξωστρέφεια, Μεράκι και Αγάπη να προβάλλει τον τόπο, τους σημαντικούς και χρήσιμους ανθρώπους του, για το καλό του κοινωνικού συνόλου, αλλά και την ιδιαίτερη γαστρονομία μας που μπορεί να εξελιχθεί σε άλλα δυνατά επίπεδα ως Εναλλακτική Μορφή Τουρισμού.

Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την μαγείρισσα Γκόλφω Νικολού για την άψογη συνεργασία με την Ένωση τον φιλόξενο τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων ITV, την παρουσιάστρια της εκπομπής Αγγελική Καραλή και τους συνεργάτες της από το Control για την όμορφη σύνδεση με την παραλία της Πρέβεζας.

Με τιμή
Το Δ.Σ.

Προηγούμενο Άρθρο

Επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Πρέβεζας κ. Κόκκαλη Παναγιώτη στον Δήμαρχο Ζηρού κ. Νικόλαο Καλαντζή

Επόμενο Άρθρο

ΕΣΠΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...