Η Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης παρουσιάζει το έργο ΄΄Οι Πουριτανοί΄΄ του Βιντσέντζο Μπελίνι

Ημερομηνία:

spot_img

Ζωντανά στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου στις 8:00μμ

Οι βραβευμένες ζωντανές μεταδόσεις της Μετροπόλιταν όπερας της Νέας Υόρκης που διοργανώνει και παρουσιάζει το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» και ο Δήμος Πρέβεζας, συνεχίζονται το Σάββατο στις 8:00μμ με την όπερα του Βιντσέντζο Μπελίνι, «Οι Πουριτανοί».

Η βραβευμένη με Grammy σοπράνο Λιζέτ Οροπέσα πρωταγωνιστεί ως Ελβίρα, δίπλα στον τενόρο Λόρενς Μπράουνλι ως Αρτούρο, φέρνοντας κοντά δύο από τους κορυφαίους σημερινούς ερμηνευτές του ρεπερτορίου του μπελ κάντο.Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν ο βαρύτονος Άρτουρ Ρουτσίνσκι ως Ρικάρντο και ο μπάσο-βαρύτονος Κρίστιαν Βαν Χορν ως Τζόρτζιο. Διευθύνει ο μαέστρος Μάρκο Αρμιλιάτο. Η νέα παραγωγή σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Τσαρλς Έντουαρντς στη Met.

Οι μεταδόσεις γίνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, Περδικάρη 2 και προσφέρουν στο κοινό της Πρέβεζας μια επιλογή από τις καλύτερες παραγωγές της σεζόν.  Οι παραστάσεις, που μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο, συνοδεύονται από ελληνικούς υπότιτλουςτην επιμέλεια των οποίων έχει η κα Δώρα Ζαμπέληκαι έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Στο διάλειμμα θα κοπεί η Βασιλόπιτα των φίλων της όπερας στο φουαγιέ του πρώτου ορόφου, ενώ η συνεργασία με την κάβα Γκάφασυνεχίζεται με την παρουσίαση ενός κρασιού κάθε φορά με αντίστοιχο συνοδευτικό και χωρίς επιπλέον κόστος για το κοινό. Το κρασί θα είναι μια προσφορά της οικογένειας του κου Στράτου Ιωάννου.

Η φετινή σεζόν περιλαμβάνει επίσης τις εξής όπερες:

Τριστάνος και Ιζόλδη (Βάγκνερ), Σάββατο, 21 Μαρτίου, 6μμ

Ευγένιος Ονιέγκιν (Τσαικόφσκι), Σάββατο, 2 Μαΐου, 8μμ

Το τελευταίο όνειρο της Φρίντας και του Ντιέγκο(Γκαμπιέλα Λένα Φρανκ), Σάββατο, 30 Μαΐου, 8μμ

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ και 5 ευρώ για μαθητές και φοιτητές.Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2682025320.

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Σχολείο Μεσοποτάμου

Ο Δήμος Πάργας ολοκλήρωσε τις εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού...

”Λευκή νύχτα” στην Πρέβεζα – Μια γιορτή για όλους στις 29 Αυγούστου

Ο Σύλλογος Εμποροεπαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας διοργανώνει το Σάββατο 29...

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (23 Αυγούστου – 29 Αυγούστου 2026)

Ο ΜΑΚΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ του π. Δημητρίου Μπόκου Σε κάθε...