Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 12:12

Η ιστορία του Δάσους της Βαλανιδοράχης από το χθες στο σήμερα (βίντεο)

Την Μ. Τρίτη το απόγευμα βρέθηκε στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τον Γιάννη Βασιλειάδη, στο Ράδιο Πρέβεζα 93, ο κ. Αχιλλέας Δημάκος, ο ένας εκ των τριών ιδιοκτητών του Δάσους της Βαλανιδοράχης, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει απασχολήσει πολύ έντονα την κοινή γνώμη, αλλά και τις δικαστικές αίθουσες.

Ο κ. Δημάκος αναφέρθηκε σε ιστορικά γεγονότα από το χθες έως το σήμερα και πως από τα χέρια του παππού του, πέρασε στα δικά του χέρια, αυτό το υπέροχο δάσος.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια τόσο ο κ. Δημάκος όσο και η οικογένειά του σύμφωνα με τα λεγόμενά του έχουν δεχθεί έναν ”πόλεμο” ύβρεων, απειλών, όπου σύμφωνα με τα όσα είπε τον έκαναν πιο δυνατό.

Έχοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην κατοχή του και κοντά του για 27 και πλέον χρόνια τον δικηγόρο κ. Απόστολο Τάσση, έχει καταφέρει να κερδίσει όλες τις δικαστικές διαμάχες που είχε για το συγκεκριμένο δάσος, αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που το αμφισβήτησαν (κάτι που γίνεται μέχρι και σήμερα) και προσπάθησαν να αλλάξουν την ιστορία.

Ο κ. Δημάκος με άλλους δύο συνιδιοκτήτες αλλά και με ένα ποσοστό που κατέχει το Ελληνικό Δημόσιο, την έκταση περίπου των 2.000 στρεμμάτων την μεταβίβασαν σε Έλληνα επενδυτή, ο οποίος όπως είπε θα δημιουργήσει τουριστικές εγκαταστάσεις, σεβόμενος το Δάσος και δίνονταν παράλληλα εργασία σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Δημάκου στο βίντεο που ακολουθεί:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Βόλλει: Δύο λεβέντες από την Πρέβεζα με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος – Ρούσος και Τζάρας φωνάζουν παντού Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Ενημερωτική Ημερίδα «Το έργο αποκατάστασης και ανάδειξης στο αρχαίο θέατρο Κασσώπης»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...