Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 6:06

Η Ηopp Greece επέλεξε την Πρέβεζα και την γέμισε με ηλεκτρικά πατίνια τελευταίας τεχνολογίας (βίντεο)

Η Ηopp Greece, μια εταιρία παροχής υπηρεσιών κοινόχρηστων ηλεκτρικών πατινιών ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην πόλη της Πρέβεζας, επιλέγοντάς την να είναι η πρώτη πόλη της Ελλάδας στην οποία τοποθέτησε τα ηλεκτρικά πατίνια τελευταίας τεχνολογίας.

Τα ηλεκτρικά πατίνια που ξεκίνησαν την χρήση τους στην Πρέβεζα είναι κατασκευασμένα ειδικά για τον συγκεκριμένο σκοπό της κοινής χρήσης από τους πολίτες με τις υψηλότερες προδιαγραφές και εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας.

Ήδη από τις πρώτες πρωϊνές ώρες σε πολλά σημεία της πόλης υπάρχουν χώροι που είναι τοποθετημένα τα ηλεκτρικά ποδήλατα, τα οποία μέχρι στιγμής έχουν δοκιμάσει εκατοντάδες Πρεβεζάνοι, αλλά και επισκέπτες.

Όλοι οι καινούργιοι χρήστες που κάνουν την εγγραφή τους για την χρήση των πατινιών μας θα ΛΑΒΟΥΝ ΩΣ ΔΩΡΟ το πρώτο ξεκλείδωμα για την πρώτη τους βόλτα ώστε να δοκιμάσουν την υπηρεσία μας.

Στην κάμερα του onprevezanews.gr μίλησε ο κ. Σταμάτης Σιδηρόπουλος ο εκπρόσωπος της εταιρίας για το νέο αυτό εγχείρημα στην Πρέβεζα.

Δείτε τι μας είπε:


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Αποκλειστική αρμοδιότητα της Περιφέρειας η μεταφορά του υπολείμματός από τη Μ.Ε.Α., έκρινε το Ελεγκτικό Συνέδριο

Επόμενο Άρθρο

Ψήφισμα της ομάδας Πρωτοβουλίας για την παραμονή του τμήματος Λογιστικής στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...