Τρίτη, 7 Μαΐου 2024, 2:37

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου στην Πρέβεζα για τις Ευρωεκλογές

Στην Πρέβεζα βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η πρώην υπουργός και υποψήφια με το Ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία συναντήθηκε στο Επιμελητήριο με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης.

Στην συνάντηση επίσης το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νίκος Σολδάτος, το μέλος της Π.Ε της Ν.Δ Τζιανλούκα Ματσίρας και ο αντιδήμαρχος του δήμου Πρέβεζας Σπύρος Κόκκαλης.

Κατά την διάρκεια των επαφών της η κ. Χριστοφιλοπούλου αναφέρθηκε στην πορεία της χώρας μας στην Ευρώπη, τα προβλήματα που υπάρχουν καθώς και τις σημαντικές αποφάσεις που έχουν παρθεί για μεγάλα ζητήματα, όπως κλιματική αλλαγή, την Οικονομία και τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα.

”Η ψήφος του κάθε πολίτη είναι σημαντική και όλοι μας θα πρέπει να ψηφίσουμε. Δεν πρέπει να υπάρχει αποχή” είπε η κ. Χριστοφιλοπούλου.

Αμέσως μετά η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ν.Δ συναντήθηκε με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, όπου αντάλλαξε απόψεις για πολλά και καίρια ζητήματα που απασχολούν όλους τους ελεύθερους κυρίως επαγγελματίες.

Προηγούμενο Άρθρο

Ας βοηθήσουμε την αποκατάσταση των ζημιών του Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Πρέβεζας και είδε από κοντά τα προβλήματά του (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...