Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024, 21:52

Η εταιρεία «ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 1 ΙΚΕ» στηρίζει την βράβευση επιτυχόντων που εισήχθησαν σε πανεπιστημιακές σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Η εταιρεία «ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 1 ΙΚΕ» είχε την χαρά να υποστηρίξει με δωρεά της το πολιτιστικό διήμερο «ΑΜΙΣΟΣ 2023» του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Σαμψούντας.

Στα 44 χρόνια από την ίδρυσή του ο Σύλλογός έχει να επιδείξει πλούσιο πολιτιστικό έργο με τις εκδηλώσεις που διοργανώνει στην ευρύτερη περιοχή. Από το 2004 ο Σύλλογός έχει καθιερώσει τη βράβευση των μαθητών που πέρασαν επιτυχώς στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Πιο συγκεκριμένα, κατά το φετινό διήμερο εκδηλώσεων, το Σάββατο 5 Αυγούστου παρουσία της προέδρου του Συλλόγου κας Στέλλας Χαϊτίδου βραβεύτηκαν 7 επιτυχόντες του σχολικού έτους 2021-2022 με την εταιρεία «ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 1 ΙΚΕ» να στηρίζει οικονομικά την βράβευση τους.

Η μονάδα παραγωγής βιοαερίου της «ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 1 ΙΚΕ» αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα στήριξης της τοπικής κοινωνίας και ιδιαίτερα πρωτοβουλιών που προάγουν την τοπική ανάπτυξη και ενθάρρυνση των νέων της κοινότητας, θέλησε να συμβάλει έμπρακτα στον θεσμό. Η εταιρεία εύχεται καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες και κάθε επιτυχία στα μελλοντικά τους ακαδημαϊκά και επαγγελματικά σχέδια.

Η μονάδα παραγωγής βιοαερίου της «ΒΙΟΑΕΡΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 1 ΙΚΕ» λειτουργεί από το 2021 και αποτελεί πρότυπο όχι μόνο για την περιοχή της Ηπείρου, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα. Η μονάδα λειτουργεί με βάση τα πρότυπα και τις βέλτιστες πρακτικές που προβλέπονται για αντίστοιχες εγκαταστάσεις και χαίρει μεγάλης αποδοχής από την τοπική κοινωνία καθώς έχει συντελέσει σημαντικά στην αποφόρτιση της περιοχής από το βιολογικό φορτίο των αποβλήτων από αγροτοκτηνοτροφικές και λοιπές δραστηριότητες, παρέχοντας καθαρή πράσινη ηλεκτρική ενέργεια στο ηλεκτρικό δίκτυο και προάγοντας την κυκλική οικονομία του τόπου.

Προηγούμενο Άρθρο

Συλλυπητήριο μήνυμα του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας για τον αιφνίδιο θάνατο της Σοφίας Καραμανίδου

Επόμενο Άρθρο

Στην 11η θέση του Ευρωπαϊκού Κ20 ο Αντρέα Μίτα με 2,09μ.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...