Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 16:51

Η εταιρία Fresh του Θωμά Παρούση πρόσφερε 650 κιλά φρέσκια πατάτα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πρέβεζας

Για ακόμη μία φορά η εταιρία Fresh στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας του Θωμά Παρούση, έδειξε την ευαισθησία της σε κοινωνικές ομάδες και συλλόγους της Πρέβεζας, αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν ακόμη και σήμερα άνθρωποι με συναισθήματα για τον συνάνθρωπό τους.

Το πρωΐ της Τρίτη φορτηγάκι της εταιρίας Fresh παράδωσε στους υπεύθυνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Πρέβεζας 650 κιλά πατάτα φρέσκια, η διανομή της οποίας θα γίνει την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου στους ωφελούμενους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρία fressh και ο Θωμάς Παρούσης, προχωρούν σε τέτοια κίνηση, αφού έχει προσφέρει και πάλι φρέσκια πατάτα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Το onprevezanews.gr μίλησε τηλεφωνικά με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ο οποίος μας είπε: ”προσφέραμε 600 κιλά φρέσκαι πατάτα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου προκειμένου να το διανέμει στους ωφελούμενους, που το έχουν ανάγκη. Είναι δύσκολες οι συνθήκες που ζούμε και προσπαθούμε να είμαστε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη”.

Πραγματικά τέτοιες ώρες αξίζουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι πολλά συγχαρητήρια και μακάρι να βρεθούν και άλλοι μιμητές του Θωμά Παρούση.

Προηγούμενο Άρθρο

Το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο Νικόπολης της Simon Kranz (video)

Επόμενο Άρθρο

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ – Καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί «χτυπούν» τη χώρα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...