Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 12:30

Η εταιρία ΣΥΡΡΑΚΟ της οικογένειας Τέφα γιορτάζει τα 5 χρόνια από την ίδρυση της

Σαν σήμερα 4/4 πριν από 5 χρόνια, μέλη της οικογένειας ΤΕΦΑ από την Πρέβεζα και καταγωγή από το Συρράκο, αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί στον τομέα του γάλακτος και όχι μόνο, δημιουργώντας την εταιρία ”ΣΥΡΡΑΚΟ”.

Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Πρέβεζα, καθημερινά η οικογένεια Τέφα δημιουργεί ποιοτικά προϊόντα με πολύ αγάπη και πάθος και με αγνά υλικά από την Ήπειρο.Το γιαούρτι (πρόβειο, αγελαδινό), οι κρέμες (βανίλια, σοκολάτα), το ρυζόγαλο και το Κεφίρ είναι τα προϊόντα που που έχουν δημιουργηθεί, παρουσιάζοντας τις εξαιρετικές γεύσεις που μυρίζουν ‘Ηπειρο.

Όπως αναφέρουν και στην σελίδα τους στο διαδίκτυο ”η συνεχής αναζήτηση της ιδανικής πρώτης ύλης μας δίνει καθημερινά προϊόντα που ανεβάζουν τον πήχη και αφήνουν ικανοποιημένους τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές”.

Τα προϊόντα γάλακτος παστεριώνονται άμεσα με τις πλέον υψηλές συνθήκες υγιεινής, με αυστηρές προδιαγραφές, σύγχρονα πρότυπα και σε ένα πιστοποιημένο περιβάλλον.

Το 2020,  τέσσερα από τα προϊόντα της εταιρίας ΣΥΡΡΑΚΟ βραβεύτηκαν στον διαγωνισμό [Olymp Awards – Food and Drinks Competitions]. Ένας διαγωνισμός με υψηλότατα κριτήρια αξιολόγησης όπου πραγματοποιούνται φυσικοχημικά τεστ από αναγνωρισμένα εργαστήρια με σκοπό τον τεχνικό έλεγχο των προϊόντων, επισφραγίζοντας έτσι την πολύ καλή δουλειά που γίνεται με πολύ μεράκι και αγάπη.

Το onprevezanews.gr εύχεται στην εταιρία ΣΥΡΡΑΚΟ και την οικογένεια ΤΕΦΑ, να τα χιλιάσει και να συνεχίσει να προσφέρει αυτά τα προϊόντα σε όλους μας…ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Επισκεφτείτε την σελίδα της εταιρίας ΕΔΩ

Την σελίδα στο Facebook ΕΔΩ

Προηγούμενο Άρθρο

Το self test μπαίνει στη ζωή μας – Ποιοι το δικαιούνται και για ποιους είναι υποχρεωτικό

Επόμενο Άρθρο

Σύλληψη φυγόποινης στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...