Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 16:59

Η εταιρία Αλέξανδρος Γκαρτζονίκας τώρα και στην Πρέβεζα

Η εταιρία που έχει συνδέσει το όνομά της με τα ολοκληρωμένα συστήματα σκίασης έχει πλέον το δικό της γραφείο και στην Πρέβεζα.

Ο Αλέξανδρος Γκαρτζονίκας, η εταιρία που δραστηριοποιείται από το 1974, στον χώρο της κατασκευής και της τοποθέτησης τεντών αλλά και ολοκληρωμένων συστημάτων σκίασης. με νέο κατάστημα στην Πρέβεζα (περιοχή Φόρος), μας περιμένει προκειμένου να μας προτείνει τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες λύσεις και φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρία Αλέξανδρος Γκαρτζονίκας έχοντας μια εμπειρία στον χώρο 50 ετών προσφέρει τέντες και συστήματα σκίασης εξωτερικών αλλά και εσωτερικών χώρων που σε συνδυασμό με τις προτάσεις της για την διακόσμηση κήπου και βεράντας, παρέχει ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής για την κατοικία ή το κατάστημά σας.

Διαθέτει μία ολοκληρωμένη συλλογή τεντών και συστημάτων σκίασης με μεγάλη διάρκεια ζωής, αφού συνεργάζετε με τις πιο καταξιωμένες εταιρείες στην παγκόσμια αγορά. Τέντες με ασυναγώνιστη ποιότητα και αισθητική και πάντα προσοχή στην λεπτομέρεια.

Στο κατάστημα Αλέξανδρος Γκαρτζονίκας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέντες κλασικού τύπου, τέντες με πτυσσόμενους βραχίονες, ολοκληρωμένα συστήματα σκίασης και καποτίνες.

Μπορείτε να δείτε και να διαλέξετε το τεντόπανο που σας ταιριάζει μέσα από την πλούσια συλλογή με άρτιο εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας με προσιτές τιμές.

Για κάθε χώρο, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, βεράντες και μπαλκόνια με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, λόγω αρχιτεκτονικού σχεδιασμού ή παλαιότητας, σας δίνει λύσεις σκίασης με εξατομικευμένη μελέτη και σωστή εκμετάλλευση του χώρου, με ποιότητα και αισθητική.

Σύγχρονα εξαρτήματα και υλικά, με την πιστοποίηση ευρωπαϊκών και ελληνικών εργοστασίων, προϋποθέτουν την μακροβιότερη διάρκεια οποιασδήποτε κατασκευής επιλέξετε. Η τεχνογνωσία και η συνεχή ενημέρωση σε οτιδήποτε καινούργιο αφορά τα ασύρματα συστήματα, τα μοτέρ και όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό, μαζί το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της εταιρίας Αλέξανδρος Γκαρτζονίκας, σας εγγυώνται την ιδανική λύση κάθε προσδοκία σας.

Προηγούμενο Άρθρο

Υποψήφιος για τις προκριματικές εκλογές του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Λαμπρακούλης

Επόμενο Άρθρο

Επιτροπή Πρέβεζα – Εκδήλωση αφιερωμένη στον Ιωάννη Καποδίστρια

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...