Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 18:08

Η ΕΡΤ-3 στην Πρέβεζα (VIDEO)

Για μια φορά ακόμη ο φακός της ΕΡΤ 3 βρέθηκε στα παράλια της Πρέβεζας και συγκεκριμένα στο Κανάλι όπου ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολύκαρπος Χαλκίδης μίλησε για τα τουριστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα του Νομού αλλά και για το πόσο σημαντικά είναι τα voucher αλλά και τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού (ΕΟΤ , ΟΑΕΔ , ΟΓΑ κλπ) για την στήριξη των τουριστικών επιχειρήσεων και κατ’ επέκταση για όλο το τουριστικό προϊόν.

Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων δίνει δυναμικά το παρόν σε όλα ατα θέματα που αφορόυν και απασχολούν τον κλάδο και θα συνεχίσει με εξωστρέφεια το επόμενο διάστημα να προβάλλει τον Νομό μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι η τελευταία δύσκολη χρονιά έπειτα από τον COVID-19 και θα έχουμε μια πλήρη οργάνωση για την επόμενη σεζόν ώστε να διεκδικήσουμε ένα μεγάλο μερίδιο του ελληνικού αλλά και του παγκόσμιου τουρισμού σαν Νομός.

Γνωρίζουμε ότι η παροχή υπηρεσιών των τουριστικών επιχειρήσεων, η ποιότητα στην γαστρονομία και οι τιμές γενικότερα στο Νομό μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Το  Δ.Σ. της  Νέας Ένωσης 

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

Παράταση έως τις 31 Αυγούστου για τις φορολογικές δηλώσεις

Επόμενο Άρθρο

Ταβέρνα το ΒΑΘΥ – Live με λαϊκορεμπέτικο πρόγραμμα το Σάββατο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...